Celebrități născute în luna octombrie


 

Luna octombrie nu reunește doar Zilele Internaționale ale Cafelei, Animalelor și Zâmbetului, ci și zilele de naștere a unora dintre cei mai apreciați artiști și actori internaționali.

În luna octombrie sunt născuți, printre alții, Eminem (17 octombrie 1972), Winona Ryder (29 octombrie 1971), Kim Kardashian (21 octombrie 1980) și John Lennon (9 octombrie 1940).

Celebrități născute în luna octombrie

În funcție de data în care s-au născut, luna octombrie reunește 4 tipuri de persoane. Perioadele se împart în 1-8 octombrie, 9-15 octombrie, 16-22 și 23-31 octombrie.

Persoanele născute în primul interval sunt chibzuite, orientate spre artă, generoase și sociabile.

Persoanele născute în al doilea interval sunt meticuloși, excelând în cariere de consultant, manageri, profesori, cercetători, jurnaliști, ingineri, dar și în domenii artistice.

Personale născute în al treilea interval sunt înțelepte, calme și rezolvă cu ușurință orice problemă le-ar apărea în cale.

Personale născute în ultimul interval iubesc mâncarea bună și au un apetit ieșit din comun. Tot ei evita cu orice preț conflictele și, dacă e rost de ceartă, pur și simplu pleacă.

Pentru mai multe celebrități născute în luna octombrie, urmărește clipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro

Sursă: Sfatul părinților

Citește și:

Drama prin care a trecut Ștefan Bănică Junior. Și-a pierdut fratele când acesta avea doar 26 de ani într-un tragic accident rutier

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Video