Drama prin care a trecut Ștefan Bănică Junior. Și-a pierdut fratele când acesta avea doar 26 de ani într-un tragic accident rutier

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ștefan Bănică Junior este un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, o soție iubitoare, o familie frumoasă și trei copii superbi.

În prezent, cântărețul este căsătorit cu artista Lavinia Pîrva, alături de care are un fiu, Alexandru, în vârstă de doar cinci luni.

Ștefan Bănică Junior mai are doi copii, un fiu și o fiică, Radu (16 ani), din relația cu Camelia Constantinescu și Violeta (12 ani), din al doilea mariaj al său cu prezentatoarea TV Andreea Marin.

Anterior fusese căsătorit cu Mihaela Rădulescu însă împreună cei doi nu au avut copii.

Cu toate că succesul l-a urmărit la fiecare pas, artistul, actorul și omul de televiziune nu are un trecut lipsit de tragedie.

În anul 2001, la doar 26 de ani, fratele său vitreg, Alexandru Silviu Bănică, s-a stins din viață în urma unui accident rutier.

Încă din copilărie, actrița Alexandra Velniciuc (38 de ani) i-a fost prietenă bună lui Alexandru și mărturisește că tragedia care i-a curmat acestuia viața a marcat-o.

Drama prin care a trecut Ștefan Bănică Junior. Și-a pierdut fratele când acesta avea doar 26 de ani într-un tragic accident rutier

Alexandru s-a stins din viață în urma unui accident rutier provocat, se pare, de prietenul lui cel mai bun.

Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit. „Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Junior.

Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru!

Eu eram în sala de curs, s-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum … Aia a fost”, a declarat, pentru Libertatea, Alexandra Velniciuc.

În memoria fratelui său vitreg, Ștefan Bănică Junior a ales ca fiul său și al Laviniei Pîrva, născut anul acesta în luna mai, să poarte prenumele Alexandru.

Alexandru Silviu Bănică a fost înmormântat alături de celebrul său tată, care s-a stins în 1995, în Cimitirul Reînvierea din Capitală.

Ștefan Bănică Junior și Alexandru Silviu Bănică erau frați de tată. Ștefan s-a născut în 1967 și a fost copilul regretatului actor cu ziarista Sanda Liteanu.

Alexandru s-a născut în anul 1975 și era copilul actorului cu femeia alături de care și-a refăcut viața.

Foto: Instagram / Libertatea.ro

Citește și:

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva și-au botezat fiul. Când a avut loc, de fapt, evenimentul?

Motivul pentru care Veta Biriș a trebuit să se dezbrace de rochia de mireasă și să-și dea jos coronița de pe cap înainte de a intra în biserică, în ziua nunții

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete