Cele patru zodii care îți pot trăda încrederea într-o relație

Să fii trădat este unul dintre cele mai devastatoare și dăunătoare lucruri care se pot întâmpla în viața unei persoane. Poate duce la suferință emoțională, anxietate, depresie, o creștere a comportamentului de asumare a riscurilor și durere fizică reală. Potrivit astrologiei, există patru zodii care pot trăda încrederea partenerilor.

Infidelitatea unui partener poate chiar să ne schimbe chimia creierului. Deși astrele nu ne spun exact cine ne va trăda încrederea, ele ne avertizează cumva asupra unor trăsături ale persoanelor care ar putea fi evazive și neangajante.

Zodii care îți pot trăda încrederea într-o relație

Berbec. Fiind un semn de foc competitiv și dinamic, Berbecii acționează din instinct și este foarte probabil să părăsească o relație pentru o aventură. Pentru a-i împiedica să caute în altă parte, partenerul lor trebuie să fie tot timpul pe fază. Romantismul este un joc în care concurează pentru afecțiunea celorlalți, la fel ca un premiu. Iar natura lor caracteristică lui Marte îi determină să își urmeze întotdeauna inima mai presus de rațiune, scrie Oh!Mymag.

Gemeni. Acesta este semnul cel mai predispus să înșele dintre toate semnele zodiacale. La urma urmei, ei sunt reprezentați de dualitatea gemenilor, așa că trebuie să fie conștienți de cel puțin două laturi ale personalității lor. Sunt impulsivi și nevoiași într-o relație, iar dacă nu le satisfaci nevoia de atenție, nu vor ezita să găsească pe cineva care să o facă.

Balanță. Dacă o Balanță îți trădează încrederea, este pentru că este în căutarea a ceva ce nu simte că primește de la partenerul de relație. De asemenea, sunt ființe nonconflictuale care preferă să facă ceva în privat decât să confrunte pe cineva cu privire la emoțiile lor. Se vor simți groaznic că te-au trădat, dar, pentru a păstra pacea, vor face tot ce le stă în putință pentru a ține ascuns acest lucru de tine.

Scorpion. Scorpionul este unul dintre cele mai credincioase semne. Cu toate acestea, dacă trădează, este posibil să o ascundă. Te vor iubi dacă le vei arăta același respect și afecțiune pe care ți le arată și ei. Însă, dacă descoperă că îi păcălești sau că ești infidel, nu vor ezita să se răzbune. Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta misterului și a secretului. Așadar, când vine vorba de a acoperi o aventură, Scorpionii pot fi cei mai pricepuți.

Dar, până la urmă, oricine este capabil să trădeze. Doar pentru că aceste semne zodiacale sunt cunoscute pentru trădare, nu înseamnă că partenerul tău te va înșela la un moment dat. Există numeroși alți factori care influențează dacă o persoană îți va încălca sau nu încrederea.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii