Cele 4 lucruri care nu lipsesc niciodată din geanta lui Kate Middleton

Vezi pozele

În geanta unei femei își fac tot timpul loc obiecte care deși nu sunt necesare, sunt păstrate pentru situațiile neprevăzute. În mod normal, doamnele au în poșetă o mulțime de lucruri inutile, dar nu același lucru se poate spune despre Kate Middleton, aceasta fiind foarte organizată la acest capitol. Din geanta ducesei de Cambridge nu lipsesc niciodată 4 lucruri, acestea stând la baza aspectului impecabil pe care îl afișează de fiecare dată. 

Kate Middleton poartă în majoritatea situațiilor genți de dimensiuni mici, clutch-ul fiind printre accesoriile sale preferate. Având în vedere că spațiul nu îi permite să depoziteze prea multe lucruri în geantă, ducesa de Cambridge renunță la obiectele care nu îi sunt necesare, dar se asigură că 4 lucruri nu îi lipsesc niciodată.

Cele 4 lucruri care nu lipsesc niciodată din geanta lui Kate Middleton

Cele 4 lucruri care nu lipsesc niciodată din geanta lui Kate Middleton au legătură și cu aspectul acesteia. Aceste obiecte sunt foarte practice și o ajută pe ducesa de Cambridge să aibă mereu un look proaspăt. Indiferent de locul în care merge, Kate Middleton are întotdeauna în geantă o oglindă compactă pentru a verifica dacă machiajul este perfect, un balsam de buze hidratant, dar și șervețele care absorb excesul de sebum și transpirația existente la nivelul feței, potrivit thesun.co.uk. Un alt lucru nelipsit din geanta ducesei de Cambridge este batista.

Dacă telefonul, cheile sau banii sunt principalele lucruri pe care orice femeie le ține în geantă, Kate Middleton preferă să aibă mereu la dispoziție acele obiecte care să îi asigure un look fără imperfecțiuni, având în vedere că fiecare apariție a ei este studiată cu mare atenție de specialiști.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințesa Diana le-ar fi iubit pe Meghan Markle și Kate Middleton – Ce dezvăluiri face cea mai bună prietenă a Prințesei

Prințul Charles face glume referitoare la numele viitorului său nepot, copilul lui Harry și Meghan

Oana Roman, schimbare radicală de look. Vedeta a vrut să arate ca o fetiță

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete