Motivul pentru care Rodica Popescu Bitănescu nu a avut copii

De ce nu a avut copii Rodica Popescu Bitanescu

De ce nu a avut copii Rodica Popescu Bitanescu

Rodica Popescu Bitănescu știe să-şi păstreze vitalitatea şi o energie debordantă în ciuda vârstei. La 80 de ani, actrița este tot timpul plină de viață, cu zâmbetul pe buze.

Rodica Popescu Bitănescu este o legendă a teatrului și a filmului românesc.

Cu o carieră de peste 50 de ani, steaua teatrului românesc rămâne o actriță demnă de toată aprecierea.

Motivul pentru care Rodica Popescu Bitănescu nu a avut copii

Dacă din punct de vedere profesional a avut o carieră la care orice actor visează, mulți s-au întrebat de ce actrița nu și-a dorit o familie numeroasă, cu mulți copii.

Căsătorită de mai bine de 40 de ani cu Mircea Bitănescu, actrița a dezvăluit motivul deciziei de a nu avea copii într-un interviu anul trecut, acordat televiziunii Antena 3.

“Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu”

“Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a mărturisit actrița pentru Antena 3.

Rodica Popescu Bitănescu a precizat că nu este vorba că nu şi-a dorit copii.

“Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu în 2014, potrivit publicației OkMagazine.

Rodica Popescu-Bitănescu s-a născut pe 5 august 1938, în localitatea Răsuceni, din judeţul Ilfov. A absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1960, la clasa lui A. Pop Marţian. A debutat pe marile ecrane în 1975 în Comedia fantastică', în regia lui Ion Popescu-Gopo.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete