Care este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate?

motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorateSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

A devenit deja o tradiție ca Regina Elisabeta a II-a să poarte ținute cât mai colorate. Roșu aprins, mov, roz, verde, acestea sunt doar câteva dintre culorile tari care nu îi sunt deloc străine reginei și pe care le poartă cu mândrie, aparițiile sale în public devenind memorabile.

Pe măsură ce înaintează în vârstă, doamnele se feresc să îmbrace haine colorate. Din dorința de a nu fi considerate ridicole, femeile aleg să poarte haine în nuanțe neutre sau cât mai închise, asta pentru a-și ascunde imperfecțiunile apărute de-a lungul timpului.

Care este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate?

Dacă mulți ar pune aceste alegeri vestimentare pe seama curajului, ei bine, altul este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate. Într-un documentar intitulat “The Queen at 90”, contesa de Wessex, Sophia, a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a apelează la aceste culori tari tocmai pentru a ieși cu ușurință în evidență.  Folosind acest truc, Regina Elisabeta a II-a poate fi observată fără prea mult efort, mai ales în momentele în care trebuie să participe la evenimente importante și care implică o mulțime de persoane.

“Trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să spună: “Am văzut-o pe Regină.”, a spus Sophia, contesă de Wessex, potrivit goodhousekeeping.com.

Astfel, în spatele alegerilor privite cu admirație de toată lumea stă un motiv practic și la care foarte puține persoane s-ar fi gândit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu ținutele spectaculoase purtate de Regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mariana Anghel, detalii emoționante despre cea mai dificilă perioadă din viața ei: Divorțul m-a marcat enorm, a durat 11 ani'

Concertele lui David Garrett au fost amânate. Violonistul se confruntă cu probleme de sănătate

Anca Serea are un singur secret când vine vorba despre siluetă. Ce aliment consumă pentru a se menține în formă?

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete