Cele mai neobișnuite nume alese de celebrități pentru copiii lor – Partea a II-a

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Continuăm lista celor mai ciudate nume alese de celebrități pentru copiii lor. Iată care sunt acestea:

Cele mai neobișnuite nume alese de vedete pentru copiii lor

Suri Cruise (14 ani): În ebraică, Suri înseamnă prințesă, iar în limbajul perșilor trandafir roșu, a dezvăluit mama adolescentei, actrița Katie Holmes. Suri este fiica acesteia cu celebrul Tom Cruise.

Apple Blythe Alison Martin (15 ani): Actrița Gwyneth Paltrow și artistul Chris Martin au ales să-și numească fiica Apple, adică măr, pentru că „suna dulce și a conturat o imagine atât de dragă mie [actriței Gwyneth] – știi, merele sunt dulci și complete, întregite și sunt fructe biblice”. Fosta pereche mai are un fiu, Moise, în vârstă de 14 ani.

Gaia Romilly Wise (20 de ani): Numele Gaia face referire la zeița Pământului. Greg a explicat: „Am petrecut o eternitate căutând nume în cărțile de specialitate, iar, în cele din urmă, ne-am decis să o numim Gaia datorită conotației numelui legată de mediul înconjurător.

Romilly, în schimb, este numele unuia dintre copiii prietenilor noștri care ne-a plăcut”. Gaia este fiica actorilor Emma Thompson și Greg Wise. Perechea mai are un un fiu adoptat, Tindyebwa Agaba Wise.

Tallulah Pine Le Bon (26 de ani): Tallulah este fiica actorilor Bruce Willis și Demi Moore, iar prenumele ei înseamnă apă sărind. Fosta pereche mai are două fiice, Rumer (31 de ani) și Scout (28 de ani).

Destry Allyn Spielberg (23 de ani): Steven Spielberg și Kate Capshaw nu și-au motivat alegerea, însă Destry ar însemna îngrijitor, păstrător de cai.

Denim and Diezel Braxton-Lewis (18 și 17 ani): Cei doi sunt fiii artistei Toni Braxton și ai fostului ei soț Keri Lewis.

„Fiul meu Denim, trebuia să se numească Deham, ca Oldham, dar când eram în spital, în Atlanta, asistenta ne-a zis Cum se mai simte bebe Den Ham?. Așa că am început să-l scriem ca denimul.” Celălalt fiu al lor se numește Denzel.

Elula Lottie Miriam Cohen: Actrița Isla Fisher și soțul ei Sacha Baron Cohen au împreună trei copii. Pe una dintre fiicele perechii o cheamă Elula, nume care în ebraică înseamnă august, luna în care aceasta s-a născut. Nu se mai cunosc alte detalii despre copiii perechii.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Cele mai neobișnuite nume alese de celebrități pentru copiii lor – Partea întâi!

Numele bizar al celui de-al șaptelea fiul al lui Elon Musk! Ce semnificație are?

Ce frumoasă este fiica lui Heidi Klum! Leni a împlinit 16 ani! Iată fotografiiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete