Cele mai neobișnuite nume alese de celebrități pentru copiii lor – Partea întâi!

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Celebritățile rareori optează pentru nume comune când vine vorba de copiii lor. Pentru că avem o paletă extrem de largă din care să alegem, iată prima parte a celor mai atipice nume alese de vedete pentru copiii lor.

Cele mai neobișnuite nume alese de celebrități pentru copiii lor – Partea întâi!

Silas Randall Timberlake (5 ani): Fiul artistului Justin Timberlake și al soției lui a fost numit după bunicul patern, tatăl actrița Jessica Biel. În latină, Silas înseamnă lemn, pădure.

Sailor Gene Gardner (5 ani): Actrița Liv Tyler și managerul sportiv Dave Gardner nu au explicat de ce au ales acest nume pentru fiul lor, însă ce știm este că Sailor, în limba engleză, însemnă navigator.

Perechea mai are o fiică, Lula Rose (3 ani), iar actrița mai are un fiu, Milo William (15 ani), din relația anterioară cu solistul Royston Langdon. Lula ar însemna domniță prințesă.

Wyatt Isabelle Kutcher (5 ani): Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher au ales spontan numele fiicei lor. Ashton a mărturisit că i-a propus pe moment actriței, iar ei i s-a părut perfect.

În ceea ce privește al doilea prenume, pe bunicul actriței l-a chemat Yitzhak, tradus Isaac, așa că Isabelle a fost un prenume ales pentru a-l onora. Perechea mai are un fiu, Dimitri Portwood, în vârstă de 3 ani.

Booker Jombe Parker (6 ani): Numele ales de Thandie Newton și Ol Parker [Booker] înseamnă scrib, scriitor și este de asemenea numele unui american [Booker T. Washington] născut sclav, personalitate care a devenit o figură dominantă în istoria african-americană.

Apollo Bowie Flynn Rossdale (6 ani): Micuțul este fiul artiștilor Gwen Stefani și Gavin RossdaleApollo este un nume de origine greacă, în această mitologie însemnând zeul luminii, muzicii și poeziei, protector al artelor. Fosta pereche mai are doi fii, Kingston (13 ani) și Zuma Nesta Rock (11 ani).

Bodhi Ransom Green (6 ani): Micuțul este fiul actorilor Megan Fox și Brian Austin Green. În budism, Bodhi înseamnă „înțelegere posedată de Buddha”, sau, în termeni mai simpli, iluminare. Perechea mai are doi fii, Noah Shannon Green (7 ani) și Journey (călătorie) River (râu) Green (3 ani).

Cricket Pearl Silverstein (6 ani): Niciunul dintre părinții micuței Cricket [Busy Philipps și Marc Silverstein] nu a explicat public de ce i-au ales acest nume. Cricketul este un sport care se joacă între 2 echipe a câte 11 jucători.

Cricketul este oarecum asemănător cu baseball-ul nord-american. Nu trebuie însă confundat cu croquetul, un alt joc sportiv de origine britanică, însă diferit. Cuplul mai are o fiică, Birdie Leigh (11 ani).

Tennessee James Toth (7 ani): Actrița Reese Witherspoon și partenerul ei de viață, Jim Toth, și-au numit fiul Tennessee, asemenea statului cu același nume din estul Statelor Unite ale Americii. Actrița mai are o fiică și un fiu, Ava (20 de ani) și Deacon (16 ani), din primul mariaj cu actorul Ryan Phillippe

Blue Ivy (8 ani), Sir și Rumi Carter (2 ani)În ceea ce o privește pe prima lor fiică, Blue (albastru) Ivy, prenumele mijlociu ales de Beyonce și de soțul ei, rapperul Jay Z, este legat de obsesia perechii pentru numărul 4, în cifre romane IV. Solista este născută pe 4 septembrie, rapperul pe 4 decembrie, iar perechea s-a căsătorit pe 4 aprilie.

Continuând cu gemenii cuplului, Jay Z a declarat despre numele lor: „Rumi este poetul nostru favorit, așa că acest nume i s-a potrivit fiicei noastre”, iar în privința fiului lor, Sir, rapperul a adăugat, „pur și simplu așa a pășit în lume, ca un domn.

Foto: Instagram

Citește și:

În Franța copiii se întorc la școală. Iată cum vor arăta și copiii noștri la toamnă

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete