Celebritățile aniversate azi, 15 aprilie


Pe lista celebrităților aniversate azi, 15 aprilie, se numără actorii Seth Rogen (38 de ani) și Luke Evans (41 de ani), dar și actrițele Emma Watson (30 de ani) și Emma Thompson (61 de ani).

Celebritățile aniversate azi, 15 aprilie

Emma Watson este o actriță și activitsă născută la Paris și crescută în Oxfordshire, Anglia, pregătită ca actriță de la o vârstă fragedă în cadrul cursurilor ramurii Stagecoach Theatre Arts din Oxford.

Emma a câștigat recunoaștere în domeniul actoriei cu primul ei rol în personajul lui Hermione Granger din celebra serie de filme Harry Potter, primul ei rol în afara pieselor de teatru școlare.

După ultimul film Harry Potter, Emma a jucat roluri secundare în My Week with Marilyn (2011), The Perks of Being a Wallflower (2012) și The Bling Ring (2013).

În anul 2017, Emma a fost protagonista adaptării poveștii Frumoasa și Bestia, iar, în anul 2019, a făcut parte din distribuția filmului Little Women (2019), nominalizat la Premiile Oscar în categoria Cel Mai Bun Film.

Alte producții în care a fost distribuită includ filmele: Regression (2015), Colonia (2015 și The Circle (2017).

Luke Evans este un actor și solist a cărui carieră a început pe scena teatrului înainte de a-și face debutul în pelicula Clash of the Titans (2010).

Ulterior, Evans a fost distribuit în peliculele Immortals (2011), The Raven (2012) și The Three Musketeers (2011).

În 2013, Evans a jucat rolul antagonistului Owen Shaw din producția Fast & Furious 6 și rolul lui Peter Jackson în peliculele The Hobbit.

Evans a fost de asemenea protagonistul filmului Dracula Untold, lansat în anul 2014, Gaston în adaptarea peliculei Frumoasa și Bestia (2017) și psihologul William Moulton Marston, creatorul personajului Wonder Woman (Femeia fantastică), în drama biografică Professor Marston and the Wonder Women.

Emma Thompson este o actriță, activistă, autoare și comediantă britanică. A fost onorată cu două Premii Oscar, un Premiu Primetime Emmy, trei Premii BAFTA și două Globuri de Aur.

După ce a apărut în mai multe programe TV de comedie, Emma a câștigat recunoaștere în anul 1987 pentru rolurile sale din două serii TV BBC, Tutti Frutti și Fortunes of War, pentru fiecare dintre roluri primind câte un Premiu BAFTA.

Debutul în film îl face în anul 1989, în comedia romantică The Tall Guy. La începutul anilor 1990, Emma a colaborat adesea cu fostul ei soț, actorul și regizorul Kenneth Branagh.

Fosta pereche a fost distribuită în mai multe producții, inclusiv în filmele Dead Again (1991) și Much Ado About Nothing (1993). Din anul 2003, Emma Thompson este căsătorită cu actorul și regizorul Greg Wise.

Restul celebrităților le găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro / Profimediaimages.ro / Shutterstock.com

Citește și:

Dieta cu ajutorul căreia Lavinia Pîrva vrea să dea jos 4 kg într-o lună. Ce va mânca solista zilnic?

Adda și soțul ei au aniversat 5 ani de la logodnă! Cum a fost artista cerută: „AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi!”

Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete