Cele mai inspirate cadouri pe care i le poți dărui la aniversarea relației voastre

Cele mai inspirate cadouri pe care i le poți dărui la aniversarea relației voastre

Mai este foarte puțin până la aniversarea relației voastre și vrei să îl surprinzi cu cel mai simpatic cadou de până acum, unul prin care chiar să îi arăți cât de important este el pentru tine? Știm că nu va fi deloc o alegere ușoară, însă, cu o documentare serioasă și câteva repere utile, te vei descurca onorabil.

Dacă ai nevoie de un strop de inspirație în plus la acest capitol, ți-am pregătit mai jos un ghid pentru alegerea cadoului aniversar perfect pentru el. Indiferent că împliniți o lună de relație sau cinci ani de căsnicie, este drăguț să îi dăruiești ceva care să îi amintească de acest moment. Mai ales că, cel mai probabil, și el va face același lucru.

Ce alegi: cadouri practice versus cadouri simbolice

Dacă variantele de cadouri practice, alese exact în funcție de nevoile și gusturile lui, sunt o opțiune bună pentru ziua lui de naștere, atunci când vine vorba de aniversarea relației voastre, ecuația se schimbă puțin. Altfel spus, un cadou simbolic, care are și o notă romantică, se potrivește mai bine unei astfel de ocazii.

Abandonează pentru moment ideea de a-i lua un nou joc video sau un parfum și orientează-te mai degrabă spre un cadou personalizat. O brățară gravată cu un mesaj simpatic sau un set de brelocuri personalizate cu ziua în care v-ați cunoscut (bineînțeles, unul va rămâne la tine) ar putea să fie pe placul său. Un alt cadou simbolic foarte haios ar fi și o caricatură făcută după una dintre fotografiile voastre (primul selfie, de exemplu), numai bună de pus în ramă. Iar dacă este o fire romantică, cu siguranță se va bucura să-i dăruiești un colaj handmade realizat din imagini cu voi, lângă care să scrii câteva rânduri despre momentele voastre speciale – un fel de cronologie a relației voastre.

Mizează pe amintiri și pe experiențe în doi

Și alegerea unei experiențe în doi poate fi o idee inspirată de cadou aniversar, mai ales că vă puteți bucura împreună de ea. Într-un astfel de caz, va trebui să te gândești de la bun început la bugetul alocat, dar și la o experiență care să vi se potrivească amândurora.

De exemplu, dacă sunteți pasionați de călătorii, o excursie în afara orașului sau un city-break într-un oraș din Europa ar putea fi o variantă excelentă pentru un weekend petrecut în doi. Sunteți mari fani ai adrenalinei și vă plac experiențele care vă testează limitele? Atunci s-ar putea să vă atragă ideea unui salt cu parașuta sau cu parapanta (sub îndrumarea unui profesionist, desigur). Nici tradiționala cină romantică nu ar trebui exclusă de pe listă: indiferent că ieșiți la restaurant sau o pregătiți amândoi acasă, important este să bucurați de o seară frumoasă împreună.

Ia în calcul și varianta unei petreceri

Sigur, nu vei organiza o petrecere la o lună după ce v-ați cunoscut, însă și asta ar putea fi o opțiune, mai ales dacă vă place să fiți alături de cei dragi în momentele speciale. Aniversați deja câțiva ani de relație și vrei să-l surprinzi aducându-i la un loc pe toți cei care v-au fost alături pe parcursul aventurii voastre? Poți pune la cale o petrecere surpriză chiar la voi acasă, însă asigură-te că invitații vor păstra secretul față de el.

În plus, ar fi drăguț să pui în scenă și un mic „spectacol pentru cei prezenți, poate un discurs urmat de un toast sau un filmuleț cu voi doi, proiectat pe un ecran mai mare. Va fi în mod sigur o zi pe care nu o va uita niciodată!

Acestea fiind spuse, este timpul să pornești în căutarea cadoului perfect pentru aniversarea voastră. În plus, nu uita că, indiferent de ceea ce îi vei lua, important este gestul în sine, cea mai frumoasă dovadă a iubirii pe care i-o porți.

Material realizat in parteneriat cu www.graveazapovesteata.ro

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii