Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din România, în 2018

Deși, teoretic, sărbătorile de iarnă debutează de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, în ultimii ani s-a dat startul acestora mult mai devreme, la sfârșitul lui noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de Crăciun și cu deschiderea târgurilor de Crăciun. Și anul acesta, în România avem parte de cele mai frumoase Târguri de Crăciun, care pot concura fără probleme cu cele internaționale.

Iată unde au loc cele mai frumoase Târguri de Crăciun anul acesta.

Târgul de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din București este deschis între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piața Constituției. Este un târg dedicat întregii familii, care transformă centrul capitalei într-un oraș de poveste. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, precum și de o zonă gastronomică unde se pot delecta cu preparate tradiționale românești.

Casa lui Moș Crăciun este destinația favorită a copiilor. Moșul și elfii săi așteaptă vizitele celor mici și scrisorile cu dorințe pentru cadourile de Crăciun. Atracțiile includ un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber, o iesle și un brad de Crăciun spectaculos, înalt de 30 de metri.
Daca stai acasa, uite care sunt cele mai frumoase filme de Craciun!

Târgul de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu se desfășoară în perioada 16 noiembrie 2018 – 3 ianuarie 2019 și vine, anul acesta, cu o noutate, un spectacol inedit susținut de Paula Seling care alături de Radu Nechifor și orchestra sa va reuni instrumente precum naiul, contrabasul, trompeta, vioara, chitara, percuția, claviatura și mai multe voci, va aborda mai multe genuri muzicale, de la clasic la pop rock, de la jazz la folclor autentic.

Din atracțiile ce vor constitui farmecul ediției de anul acesta fac parte proiecții noi, mai spectaculoase pe clădirile din Piața Mare, un patinoar cu gheață naturală și un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetății, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu și întoarcerea în Piața Mare.

Vizitatorii Târgului de Crăciun din Sibiu vor fi întâmpinați de peste 100 de expozanții din toate colțurile țării și din străinătate, prezentând o selecție diversă de produse constând în decorațiuni de Crăciun, dulciuri, accesorii, jucării și un meniu gastronomic bogat.

Parcul lui Moș Crăciun înglobează diverse atracții pentru cei mici. Aici, în Atelierul lui Moș Crăciun, se vor desfășura patru ateliere pentru copii: Lumânărar de Crăciun, Biscuiți de Crăciun, Pictat turta dulce și Decorațiuni Pixel Art.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se desfășoară în perioada 29 noiembrie-30 decembrie 2018 și explorează tematica Centenarului.

Fiecare din cele cinci săptămâni în care funcționează târgul va avea o tematică anume. Astfel, prima săptămână este dedicată activităților muzicale, cea de-a doua este dedicată lui Moș Nicolae, cea de-a treia – zonei culinare, cea de-a patra – pregătirii cadourilor pentru cei dragi, iar în ultima săptămână, vizitatorii se pot uita la filme.

Pentru cei mici, gasesti aici cele mai bune filme de Craciun pentru copii!

Târgul de Crăciun din Timișoara

Târgul de Crăciun din Timișoara se desfășoară în perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019, atât în Piața Victoriei, cât și în Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor. Vizitatorii au de ales între o zonă gastronomică cu specific românesc, un târg de meșteșuguri cu produse tradiționale, spectacole folclorice, activități inedite pentru întreaga familie, precum carusel, ateliere creative și o pădure inedită de brazi.

Printre atracțiile târgului, se numără un orășel al copiilor în care se vor găsi atelierul lui Moș Crăciun, un brad luminos personalizat, mașinute și un trenuleț care va circula în zilele de sâmbătă și duminică. De asemenea, vizitatorii care știu să patineze o pot face pe patinoarul cu gheață întins pe o suprafață de 600 de metri pătrați.

Târgul de Crăciun din Constanța


'Christmas Market By The Sea' se desfășoară în perioada 1- 27 decembrie 2018 – în Piața Ovidiu. Târgul de Crăciun va transforma, pentru aproape o lună, centrul vechi al Constanței într-un orășel de poveste.  Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, un târg tradițional cu decorațiuni și produse de sezon, precum și un patinoar, un carusel, un trenuleț, Căsuța lui Moș Crăciun, bradul de Crăciun și un loc special amenajat pentru donații către cei nevoiași.

Casa lui Moș Crăciun, dedicată în totalitate copiilor, este un loc magic unde Moș Crăciun și ajutoarele lui așteaptă toți copiii și scrisorile lor cu dorințe.

Sursa foto: libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse