Cele mai frumoase și puternice declarații ale Selenei Gomez! Actrița a împlinit azi 27 de ani

Selena Gomez, American Music Awards 2016

Selena Gomez, American Music Awards 2016

Azi, 22 iulie, actrița și cântăreața Selena Gomez a împlinit 27 de ani. În onoarea aniversării sale, People a selectat câteva dintre cele mai frumoase declarații oferite de vedetă de-a lungul carierei sale.

Cele mai frumoase și puternice declarații ale Selenei Gomez! Actrița a împlinit azi 27 de ani

Vorbind despre riscuri, Selena Gomez a mărturisit: „Îmi place ideea de a fi speriată”.

Vorbind despre frumusețe, actrița a dezvăluit: „Realizez că oamenii întotdeauna își doresc ceea ce nu au. La finalul zilei însă, ceea ce ai în interior contează cu adevărat”.

Vorbind despre părerea celorlalți despre tine, artista a adăugat: „Nu este ok să-ți fie teamă de ceea ce vor spune oamenii pentru că niciodată nu vei putea mulțumi întreaga lume”.

Vorbind despre femei și despre puterea lor, Selena a mărturisit: „Dacă eși capabilă să te privești în oglindă zi de zi, mulțumită de alegerile făcute, de acolo îți iei, de fapt, puterea”.

Vorbind despre adevărata prietenie: „Prietenii mei râd întotdeauna când mă văd făcând selfie-uri. Sper ca toți oamenii să aibă în jurul lor prieteni care să-i țină mereu cu picioarele pe pământ”.

„Am ajuns într-un punct din viața mea în care eticheta de cel mai bun prieten mi se pare absolut ridicolă. Dacă ai trei persoane în viața ta în care poți avea încredere, consideră-te norocos!”

Vorbind despre bărbatul perfect: „Bărbatul perfect pentru mine poartă teniși, este întotdeauna relaxat și nu se preocupă cu aparențele”.

Vorbind despre mesajele negative: „Oamenii vor încerca întotdeauna să te doboare atunci când te văd determinat. În cele din urmă, vei fi mai puternic dacă vei alege să le întorci celălalt obraz și să mergi înainte”.

Vorbind despre cât de multe poți învăța de la oamenii din jurul tău: „Fiecare persoană pe care ai întâlnit-o sau o vei întâlni are un rol în viața ta. De cele mai multe ori, rolul lor este să te învețe o lecție”.

Vorbind despre maturizare: „Crescând, am descoperit că trebuie să mă deschid întotdeauna în fața oportunităților. Poate că voi lua și decizii greșite, poate că voi suferi, dar nu voi ști dacă nu voi încerca”.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete