Andreea Marin a vorbit despre începutul carierei sale în televiziune

Andreea Marin

Andreea Marin, Surprize Surprize

Într-un interviu oferit Revistei VIVA!, Andreea Marin a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune. Vedeta TV a mărturisit că, în acel univers, a descoperit o pasiune care i-a schimbat complet cursul vieții.

Andreea Marin a vorbit despre începutul carierei sale în televiziune

În vremea în care a început să lucreze la TVR Iași, Andreea Marin era studentă la Informatică, un domeniu diametral opus celui în care a activat zeci de ani până acum. Iată ce a povestit despre începuturile în TV:

„Cea mai frumoasă perioadă, ucenicia, descoperirea pasiunii de a conecta lumea prin cuvânt, imagine și emoție… Atât de frumos!

În plus, eu eram studentă la Informatică și aveam un alt drum, total diferit, iar televiziunea a devenit o pasiune neașteptată care mi-a schimbat viziunea și viața.

Am avut dascăli adevărați la TVR Iași. Am învățat să fac de toate, a fost o comoară pentru dezvoltarea mea acea perioadă.

Mi-a fost greu să mă desprind, dar știrile naționale au fost pasul următor și o șansă ce nu putea fi ratată. Pasul spre București a fost calea firească.

Eram foarte tânără atunci când a început emisiunea „Surprize, Surprize”. În primul rând, am avut un mentor extraordinar, maestrul Valeriu Lazarov.

Un regizor care a devenit peste hotare și producător de succes, cel ce și-a pus amprenta pe televiziunile lui Berlusconi și pe producții TV din Europa și de peste ocean.

Vizionar, cu o disciplină de invidiat, fin psiholog și cunoscător al fenomenului de televiziune, m-a învățat enorm, m-a „adoptat” ca pe o fiică, și aceasta a fost o șansă extraordinară pentru mine.

Am înțeles nu doar cum să fiu un bun producător și moderator, un atent ascultător al celor aflați în fața microfonului meu, ci și un om căruia să îi pese de ceea ce lasă în urmă, muncind cu inima, înainte de toate.

Nu ne permiteam să greșim, să facem experimente cu viețile oamenilor, ne documentam temeinic și aveam un singur scop: să-i surprindem astfel încât să își amintească de acel moment întreaga viață.”

Foto: Libertatea.ro

Citește și: 

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Cine este membra Casei Regale Britanice care adoră ținutele provocatoare. A fost văzută de nenumărate ori în rochii transparente

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete