Oana Roman, schimbare radicală de look. Vedeta a vrut să arate ca o fetiță

Recent, Oana Roman a participat la concertul Deliei, intitulat “Acadelia”, care, așa cum o sugerează și numele, a avut ca teme centrale explozia de culoare și dulciurile. Pentru a fi în acord cu tematica, Oana Roman și-a făcut o schimbare de look, spectaculoasă și originală.

Oana Roman, schimbare radicală de look. Vedeta a mizat pe roz

Oana a optat pentru extensii de culoare roz, cu ajutorul cărora a obținut două codițe împletite.  Vedeta și-a asortat încălțămintea cu codițele, alegând niște ghete elegante, evident, roz. Pozele postate pe Instagram de vedetă au atras foarte multe laude.

Comentatorii de pe Instagram i-au transmis că acest stil o prinde foarte bine și o face mult mai tânără și i-au sugerat să realizeze materiale referitoare la stilul ei vestimentar.

Lookul Oanei Roman evocă dorul de copilărie

Ulterior, Oana a explicat, pentru revista Viva, că noul său look are legătură și cu spectacolul Deliei, dar, în egală măsură, cu dorul de copilărie: “Mi-au făcut pur și simplu două cozi și mi-am pus ghetuțele alea roz, pe care le-am luat de la o prietenă. Am zis: hai să fiu un copil pentru o zi. Să știi că m-am simțit foarte bine. Pe mine mă interesează prea puțin dacă altora le place sau nu, important e că m-am simțit foarte bine. Chiar m-am distrat și m-am bucurat și am profitat de momentul acela', a specificat vedeta.

Culoarea roz, preferată și pentru vestimentația aleasă la cununia civilă

Un alt moment memorabil și, în aceeași măsură controversat, în care Oana Roman a purtat culoarea roz a fost la cununia civilă. În 2014, Oana s-a cununat civil cu Marius Elisei. La acel moment, ea a îmbrăcat o rochie roz, desupra genunchilor, creație Răzvan Ciobanu. Designerul a explicat atunci de ce a optat pentru această culoare: “Sunt atent la detalii și îmi place să desenez rochii pentru femei. Oricum ar arăta ambalajul, caut să descopăr . Sigur că Oana nu se încadrează în tiparul frumuseții contemporane. Dar eu știu că este feminină, romantică și fragilă. De ce roz? Pentru că era o zi specială, pentru că rozul este devalorizată din cauza unor concepții cu iz de prejudecăți. De ce detaliile din catifea? Pentru că are un chip frumos și am vrut să îl pun în valoare, astfel i-am încadrat fața”, declara designerul.

La rândul ei, Oana Roman a explicat alegerea vestimentară astfel: „Am vrut rochie roz pentru că aștept o fetiță.Nașul meu mi-a dat și o poreclă foarte drăguță, Bombonica', declara Oana în emisiunea „La Măruță'.

Citeste si 

Oana Roman le dă replica celor care o critică din cauza kilogramelor în plus: Aș putea fi lejer top-model'

A vorbit deschis despre silueta ei! Câte kilograme are Oana Roman: „Nu este scopul vieții mele să slăbesc!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati