Prințesa Diana le-ar fi iubit pe Meghan Markle și Kate Middleton – Ce dezvăluiri face cea mai bună prietenă a Prințesei

Sarah Ferguson și prințesa Diana erau “extrem de competitive” și “foloseau presa ca o armă”, potrivit unui biograf regal.

Cu toate astea, Prințesa Diana și Sarah Ferguson au fost prietene din copilărie, însă cele două s-au apropiat mai mult după ce au devenit cumnate. Sarah a povestit în cadrul unui interviu faptul că ele au fost verișoare de gradul patru, iar mamele lor care au fost împreună la aceeași scoală, au fost prietene.

Săptămâna aceasta, Sarah Ferguson, Ducesa de York a fost invitată la Good Morning Britain, în cadrul căruia a vorbit despre cât de mult crede că Prințesa Diana s-ar fi bucurat de de nunțile celor doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry.

“Ar fi fost foarte mândră. Cu siguranţă ar fi spus: “Nu-mi vine să cred ce mari au crescut băieţii mei şi ce bine o duc”. Cred cu tărie că ar fi fost foarte mândră şi de Meghan şi Kate. Ar fi vrut să le îmbrățișeze și să le spună „Te descurci foarte bine'.

Diana și Fergie nu și-au mai vorbit timp de un an, înainte de moartea Prințesei.

“Chiar îmi este dor de Diana. Am iubit-o foarte mult. Cel mai trist lucru este faptul că nu am vorbit timp de un an, fără să știu exact motivul' , a declarat Sarah Ferguson pentru o revistă internațională.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati