Prințul Charles face glume referitoare la numele viitorului său nepot, copilul lui Harry și Meghan

În primăvara anului 2019, Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți pentru prima dată. Evenimentul este așteptat cu nerăbdare de întreaga Familie Regală Britanică. Bunicul Charles a făcut chiar și glume în public referitoare la viitorul nepot, mai cu seamă în ceea ce privește numele acestuia. 

Conform www.mirror.co.uk, prezent la o recepție organizată cu prilejul centenarului Ambasadei Australiei, Prințul Charles a evocat recenta călătorie a Prințului Harry și a lui Meghan Markle prin aceste locuri. Acesta a glumit spunând că, poate, viitorii părinți se inspiră din călătoria în Australia în alegerea numelui bebelușului regal.

Prințul Charles face glume referitoare la numele viitorului său nepot. Sursa de inspirație ar putea fi recenta călătorie în Australia a cuplului Harry și Meghan

Fiul meu, Harry, mi-a zis că în timpul călătoriei pe care a făcut-o în Australia împreună cu soția sa, a primit câteva sugestii pentru prenumele micuțului care urmează să vină pe lume. Între noi fie vorba, aș zice că nume precum Kylie sau Shane s-ar putea afla pe lista cu nume”, a glumit Prințul Charles, făcând referire la cântăreața Kylie Minogue, respectiv la jucătorul de cricket Shane Warne, ambii de origine australiană.

De asemenea, Charles a ținut să precizeze, evident, tot în glumă, faptul că prenumele Edna sau Les nu vor fi, cu siguranță, printre primele alegeri. Gluma îl vizează pe umoristul australian Barry Humphries, creatorul personajelor de ficțiune Edna Everage și Les Patterson. Glumele lui au amuzat mulțimea strânsă la Ambasada Australiei și, totodată, au demonstrat cât de relaxat este Charles în această perioadă. Prințul nu reușește să fie întotdeauna atât de relaxat și, cu siguranță, glumele nu le are la purtător.
Citeste si
Surse foto: pagina de facebook The Royal Family, hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete