Cel mai faimos Concert de Anul Nou din lume s-a mutat online

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena din 2021 are loc la 1 ianuarie 2021, la ora României 12:15 și orchestra va fi dirijată de Riccardo Muti în Sala de Aur a Musikverein din Viena.

După anii 1993, 1997, 2000, 2004 și 2018, concertul din acest an va marca a șasea oară când Riccardo Muti, al cărui strâns parteneriat muzical cu Filarmonica din Viena s-a extins acum aproape 50 de ani, conduce acest prestigios eveniment de concert.

Concertul de Anul Nou 2021 va avea loc fără public, va fi difuzat online în peste 90 de țări și urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Puteți urmări întregul program aici.

De-a lungul carierei sale extraordinare, Riccardo Muti a dirijat cele mai importante orchestre din lume: Filarmonica din Berlin, Bavarian Radio Symphony Orchestra, Filarmonica din New York, Orchestra Națională a Franței, precum și Filarmonica din Viena, o orchestră de care este strâns legat. În septembrie 2010, Riccardo Muti a devenit director muzical al Chicago Symphony Orchestra și în același an a fost numit Muzicianul Anului de către America Muzicală.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber