Cei mai spectaculoși brazi de la Festivalul Brazilor de Crăciun. Modelele gândite de designeri au reușit să strângă sume record

Aseară a avut loc ediția cu numărul 17 a Festivalului Brazilor de Crăciun, eveniment organizat cu scopul de a susține educația copiilor fără posibilități materiale. În acest an, brazii realizați de designerii români au reușit să strângă sume record.

A 17-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun a avut în centrul ei dreptul copiilor vulnerabili de a merge la școală. Pornind de la această cauză, designerii s-au întrecut pe sine și au realizat modele de brazi care ies din tipare și care s-au bucurat de un adevărat succes. Pentru acest eveniment, designerii au gândit 30 de modele de brazi, iar suma totală care a fost strânsă în urma licitației a fost de 673.700 de euro.

Gala a fost prezentată de Andreea Esca, iar la eveniment au fost prezente vedete, personalități din mediul de afaceri, sport sau cultură. În acest an, cea mai mare sumă licitată pentru un brad a fost 100.000 euro.

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment organizat în fiecare an de Salvați Copiii, iar de-a lungul anilor au fost strânși aproximativ 4.000.000 de euro, care au ajutat aproape 28.195 de copii să își continue studiile.

Deschide galeria foto pentru a vedea care au fost cei mai spectaculoși brazi de la Festivalul Brazilor de Crăciun.

Foto: pr

Citește și:

Colinde de Crăciun cântate de Ștefan Hrușcă. Iată cele mai cunoscute și mai frumoase piese ale artistului

Brad natural sau artificial? Cum alegem bradul pentru Crăciun în anul 2017. Sfaturi utile care te vor ajuta

Cum poți face lumânări parfumate la tine acasă? Miresmele Crăciunului îți vor învălui locuința

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse