Ce vor face cu banii câștigați la emisiunea „Asia Express” Raluka și Ana Baniciu? Iată pe ce vor cheltui 30.000 de euro

Raluka și Ana Baniciu au luptat timp de cinci săptămâni în cursa „Asis Express' și nu a fost deloc ușor. A fost o experienţă marcantă, au trecut prin nenumărate probe dificile, nu au mâncat suficient și nici nu au dormit prea bine, dar cu toate acestea au reușit să ajungă în marea finală a concursului alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

De-a lungul acestei perioade, fetele s-au concentrat foarte bine pe care au avut de făcut și au reușit să câștige marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Raluka și Ana Baniciu au fost invitate la Interviurile VIVA!, iar cu această ocazie au dezvăluit amănunte inedite din timpul competiției.

Ce vor face cu banii câștigați la emisiunea „Asia Express' Raluka și Ana Baniciu?

Cele două fete s-au gândit deja ce vor face cu banii pe care i-au câștigat în urma participării la concursul „Asia Express'. În curând, vor fi și vecine, nu doar prietene, pentru că vor locui în același bloc. Raluka și Ana au achitat deja avansul pentru apartamentele pe care și le doreau.

„Vrem să ne luam apartamente în același bloc, am găsit și am plătit avansul deja. Vreau să le renovez și casa părinților mei, i-am mutat de curând lângă București pentru că noi suntem din Deva. Sunt niște bani pe care nu-i câștigi așa ușor', a spus Raluka, pentru viva.ro.

Ana Baniciu i-a pregătit o vacanță surpriză mamei sale, iar în scurt timp cele două vor pleca împreună în Spania. Mama ei își dorea de multă vreme să viziteze această țară.

„Banii nu au fost o miză pentru noi. Luni plec cu mama mea în Barcelona, i-am făcut o surpriză. Mă bucur că am putut să fac asta din banii mei', a spus Ana Baniciu.

Emisiunea „Asia Express' s-a bucurat de un mare succes și a fost de multe ori lider de audiență.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu cele două, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele declarații ale câștigătorilor emisiunii „Asia Express': ,,Nu mai am cuvinte… A fost greu, foarte greu!'

Momente grele pentru Lora! Cântăreața a ajuns la spital în stare gravă, pe perfuzii. Ionuț Ghenu: „Este epuizată și deshidratată'

Gina Pistol a mărturisit de ce nu are copii la 37 de ani: „Mie îmi e teamă de…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro