Momente grele pentru Lora! Cântăreața a ajuns la spital în stare gravă, pe perfuzii. Ionuț Ghenu: „Este epuizată și deshidratată”

Lora a participat alături de Ionuț Ghenu, în cursa „Asia Express', unde a trecut prin momente foarte grele. Cei doi au fost nevoiți să treacă prin mai multe probe alături de ceilați concurenți, iar la un moment dat oboseala și-a spus cuvântul. 

Lora a trecut prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate, iar oboseala, deshidratarea și presiunea competiției au sleit-o de puteri.

Lora, în stare gravă

Aflată în Cambodgia alături de colegii săi pentru ultimele misiuni din această țară, cântăreața se confruntă cu o toxiinfecție alimentară, ce îi pune în pericol locul în joc. Simptomele evidente i-au alertat pe medicii din echipă, astfel încât Lora a ajuns pe perfuzii și i-au fost administrate săruri și minerale pentru rehidratare:

,,Lora este epuizată, deshidratată, nu a mâncat nimic de o zi și nici azi dimineață nimic. Clar nu e bine. Îmi este greu când o văd că trece printr-un moment mai dificil', a mărturisit Ionuț Ghenu.

De mai bine de trei săptămâni, vedetele dorm și călătoresc în condiții extrem de grele, iar suma de 1 Euro pe care o primesc nu le poate asigura hrana zilnică. De aceea, sunt nevoiți ca în fiecare zi să apeleze la bunăvoința localnicilor, fără a uita că orice moment pe care îl pierd i-ar putea costa scump la ultimul punct de control:

,,Totul este pe viteză, condițiile sunt foarte greu de suportat și dacă ești perfect sănătos. Noi nu prea avem niciodată timp să ne cumpărăm ceva de mâncare cu banii pe care îi primim, pentru că nu vrem să pierdem nicio secundă', a spus  Lora.

În ediția de luni seară a emisiunii, Lora va rămâne sub supraveghere medicală, iar Ionuț Ghenu va fi nevoit să înceapă prima misiune singur. Lucrurile se vor complica și mai mult pentru acest cuplu în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că plecarea în cursă este stabilită de un test al coordonării în echipă.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Lora și Ionuț Ghenu au acceptat o provocare grea! Cum și-au testat relația de iubire?

Cum scapă Lora de cearcăne și riduri? Secretul ei „pentru momentele când se usucă pielea sensibilă din zona ochilor'

Lora își mărește buzele în mod natural! Cântăreața a dezvăluit secretul ei 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete