Cum a reușit Silvia Dumitrescu să slăbească 14 kilograme? Regulile care i-au schimbat viața cântăreței

Silvia Dumitrescu este într-o formă fizică de invidiat și asta datorită unor schimbări pe care a decis să le facă în dieta sa zilnică. Astfel, cântăreața a reușit să slăbească 14 kilograme, dar efectele regimului alimentar nu sunt vizibile doar la nivel estetic, ci și starea de sănătate a acesteia s-a îmbunătățit simțitor.

Cum a reușit Silvia Dumitrescu să slăbească 14 kilograme?

Silvia Dumitrescu nu doar că a reușit să scape de kilogramele în plus, dar se simte mult mai bine și asta după ce și-a schimbat radical regimul alimentar. Cântăreața a povestit că modalitatea prin care a reușit să își transforme silueta este disciplina. Mai exact, aceasta a început să mănânce la ore fixe și să elimine din alimentație acele alimente nocive. Adoptând un stil de viață sănătos și renunțând la dulciuri, vedeta a început să vadă rapid rezultatele. Pe măsură ce a scăpat de excesul de grăsime din corp, nivelul de colesterol s-a redus, iar cântăreața este acum în cea mai bună formă.

“Am avut tăria să țin un regim mai sever pentru că eu niciodată nu am reușit să fac lucrul acesta. Mie îmi place foarte mult mișcarea și atunci, de fiecare dată când îmi puneam în gând să mai dau jos niște kilograme, mergeam la sală, trăgeam din greu, jucam tenis. Îmi place în general sportul în aer liber. Acum am ales să țin un regim mai strict și, de fapt, m-a învățat cineva să mănânc la ore fixe. Nu depășesc ora 7 seara, mănânc mai puțin și am renunțat la dulciuri. Trebuie să recunosc că am avut și colesterolul puțin mare și atunci a trebuit să mănânc foarte sănătos. La un asemenea regim nu ai voie prăjeli, nu ai voie dulciuri. Eu eram o mare pasionată de dulciuri, de ciocolată, de tortulețe, de prăjiturele. Am mai mâncat de Paște puțină pască sau o plăcintă cu mere, dar ocazional, destul de rar. Am slăbit cam 13-14 kilograme, nu am obsesia asta cu cântăritul, dar văd după haine că încep să cadă de pe tine și trebuie să îți cumperi altele”, a spus Silvia Dumitrescu, în emisiunea “Vorbește lumea”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Silvia Dumitrescu.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Bălan a trecut la cratiță! Ce a învățat să gătească de la mama ei: „Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu'

Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta de televiziune a adus pe lume o fetiță

Sanda Nicola, interviu emoționant despre lupta împotriva cancerului: „În momentul în care primești diagnosticul…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete