Ce torturi de nuntă se poartă în 2018? Modelele pe care le poți alege dacă te căsătorești în acest an

Nunta este cel mai important eveniment din viața unei persoane și pentru această zi specială, pregătirile pot să înceapă cu luni bune înainte. Orice detaliu poate face diferența și pentru că este un moment dedicat strict celor doi miri, toate elemente trebuie să se potrivească cu personalitatea lor, inclusiv tortul de nuntă.

Tortul de nuntă este acel moment dulce al serii pe care invitații îl așteaptă cu nerăbdare. Evident, gustul este cel care încântă simțurile, dar și aspectul este foarte important. Spre deosebire de alte prăjituri, tortul de nuntă trebuie să fie spectaculos și să spună o poveste.

Ce torturi de nuntă se poartă în 2018?

Dacă până acum se purtau torturile de nuntă extravagante, în culori puternice și cu un design cât mai nonconformist, în 2018, tendințele pun accentul pe simplitate. În acest an se poartă torturile cu un design simplu, romantic, dar în același timp modern.

“Inspirația în zona de evenimente vine din domenii variate de lifestyle. De data aceasta, din design-ul de interior, în care am văzut începând de anul trecut revenirea influențelor art deco, cu  elemente de marmură, mult auriu și bronz, precum și modele geometrice.  Elegant, modern, cu linii foarte bine definite, un tort cu această inspirație are un decor cu aspect de marmură în nuanțe pastelate, detalii geometrice ieșite în relief și accente metalice, astfel încât va atrage cu siguranță atenția invitaților.”, Alina Sudriu, Fondator Grace Couture Cakes.

Astfel, în acest an, torturile care scot în evidență formele geometrice și decorurile care imită marmura sunt în tendințe, iar un astfel de design îi va impresiona pe invitați.

Deschide galeria foto pentru a vedea ce torturi de nuntă se poartă în 2018.

Foto: pr

Citește și:

Rochii de mireasă la modă în 2018. Ce ținută ar trebui să alegi dacă te pregătești să faci pasul cel mare?

Daruri dulci pentru cei dragi de Paște! Surprinde-i cu figurine din ciocolată și tablete cu arome inedite

Ce nume de copii sunt la modă în 2018? Variante din care să alegi dacă urmează să devii mamă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse