Ce stil vei adopta astazi?

Vrei sa fii eleganta? Misterioasa? Glamour? Noua colectie Oxette primavara – vara 07 are o bijuterie pentru fiecare stare, pentru a satisface orice stil. Nu trebuie decat sa alegi stilul pe care il vrei. Deci, cine vei fi astazi?

Noua colectie Oxette Primavara – Vara 07
Bijuterii, ceasuri & accesorii

Click pe fotografie pentru a vedea imaginea marita!

Starea Capri Simte-te ca o vedeta in vacanta intr-o statiune a luxusului si a rasfatului. Poarta bratari aurite si lanturi lungi cu pietre de un turcoaz pur, care iti amintesc de nisipul auriu al insulelor Capri, de apele limpezi si de viata fascinanta a marii.

BaRock Scufunda-te in era romantismului fara a-ti pierde latura rock. Lanturi suflate in aur trandafiriu cu inimi si lanturi in stil regesc completeaza stilul tau romantic.

Exotic Elibereaza-ti latura salbatica. Exploreaza taramuri neumblate, paduri salbatice si intalneste culturi pierdute. Poarta panglici de piele neagra combinate cu frunze si sulite de aur si argint si fii parte a tribului.

Glam Tu esti diva. Orbitor nu este de ajuns. Speciala si radianta, impresionezi cu ceasuri aurii si inele cu cristale magice.

Admira noua colectie de bijuterii Oxetter primavara – vara 07 in magazinele Oxette din Bucuresti (Plaza Romania si Mall Vitan) si Constanta (Tomis Mall).

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Tendinte