La aproape 72 de ani, Anca Pandrea are probleme serioase de sănătate! În ce stare se află actrița: „Mă doare tot…”

Vezi pozele

Anca Pandrea a suferit cumplit după moartea soțului ei, Iurie Darie. Chiar dacă au trecut mai bine de 5 ani de când marele actor nu mai este printre noi, soția lui încă îi duce dorul și îl plânge aproape în fiecare zi.

Mai mult decât atât, Anca Pandra vorbește cu „Iura', în fiecare zi, mai mereu. Ea și-a dedicat întreaga viață lui. Cu toate acestea, de multe ori actrița uită chiar de ea și de problemele de sănătate pe care le are și se comportă ca și cum ar trăi doar pentru a omagia memoria actorului Iurie Darie.

Anca Pandrea are probleme serioase de sănătate

În cadrul unui interviu, actrița a în vârstă de aproape 72 de ani a mărturisit de ce afecțiuni suferă, însă menționat că ea nu se plânge niciodată, chiar dacă uneori are dureri mari.

„Am avut probleme de sănătate și le am. Le port cu sfințenie. Am avut un aparat, am stat pe oxigen trei luni, acum nu mai am nevoie.

Am insuficiență cardiacă, insuficiență pulmonară, ulcer, dar nici nu mai știu, toate de gradul 3, al patrulea e… definitiv. Dar nu le iau în seamă. Dacă le iau în seamă, atunci ce fac cu Iura, ce-i spun? Uite știi, mă doare aia și aia. Nu, nu mă doare nimic. Mă doare tot, dar de fapt nu mă doare nimic, puiul meu,' a mărturisit Anca Pandrea, pentru libertatea.ro.

De asemenea, ea povestit și cum a fost viața ei din ultima perioadă. Chiar dacă s-a descurcat singură în rezolvarea multor probleme după moartea soțul ei, Anca Pandrea nu a vrut să dea detalii despre felul în care se descurcă din punct de vedere financiar.

„Din punct de vedere financiar, nu comentez niciodată, cu medicamente, cu mâncarea câinelui, e tabu. Dacă nu aș putea să iau legătura cu sufletul și viața mea, mi-ar fi foarte greu. Prieteni am, dar nu e același lucru,' a mai adăugat actrița, pentru sursa citată.

Marele actor Iurie Darie a încetat din viață pe data de 9 noiembrie 2012, la 83 de ani, după o lungă suferință, chiar la domiciliul său din București.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Iurie Darie și Anca Pandrea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce Anca Pandrea nu a avut niciodată copii cu Iurie Darie? Declarațiile emoționante ale actriței: „Nu a vrut să vină…'

A fost o valoare a teatrului românesc! Imagini de colecție din tinereațea lui Iurie Darie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete