De ce Anca Pandrea nu a avut niciodată copii cu Iurie Darie? Declarațiile emoționante ale actriței: „Nu a vrut să vină…”

Anca PandreaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Anca Pandrea și Iurie Darie au avut o relație foarte apropiată, la care mulți doar visează. Chiar dacă marele actor a murit în urmă cu mai bine de 10 ani, soția lui încă îl venerează.

În ultimii ani, Anca Padrea a construit un adevărat altar cu pozele iubitului ei Iurie Darie, cu care vorbește în fiecare zi, chiar și după moarte.

De ce Anca Pandrea nu a avut niciodată copii cu Iurie Darie?

În cadrul unui interviu acordat în 2018, actrița a vorbit cu lacrimi în ochi despre regretatul ei soț și a vorbit cu sinceritate despre relația lor. Mai mult, Anca a mărturisit de ce nu a reușit niciodată să îi dăruiască urmași soțului ei.

„Deci am făcut un chiuretaj, cum nu se făcea și nu era voie, și după aceea nu am mai putut să rămân însărcinată. Și Iura a dorit mult, am făcut tratament și nu a vrut să vină. Și atunci, toată dragostea mea și a copilului este Iura.

Pe 14 martie ar fi făcut 86 de ani, dar eu zic că face în continuare, pentru că eu vorbesc cu el nonstop. El este viața mea, este puiul meu, este dragostea mea. 

Cine spune că niciodată nu s-a certat cu cineva, nu e adevărat. Ne certam, dar erau certuri mărunte. L-am mai visat, dar destul de puțin, mai mult vorbesc cu el. L-am visat pe Iura, care era în slip, care îmi dădea telefonul care tot suna. Ei ne transmit mesaje, dar noi nu știm să descifrăm. (…) Nu dau jos niciodată poza cu el din piept, o am la toate hainele. Eu am reușit să-i fac bustul lui Iura și m-am descurcat singură,'  a povestit Anca Pandrea, cu lacrimi în ochi în cadrul unui interviu mai vechi acordat pentru Libertatea.

Cum este viața Ancăi Pandrea după moartea lui Iurie Darie?

Actrița a mai povestit și cum a decurs viața ei, în ultima vreme, de când Iurie Darie nu mai este printre noi. De asemenea, ea a mărturisit și că îi este dor de scenă.

„Anul trecut am făcut la TV H un serial de 10 episoade, eu și Eugen Cristea. Mi-e dor de scenă, dar cred că mi-ar fi foarte greu, fără puiul meu.

Din punct de vedere financiar, nu comentez niciodată, cu medicamente, cu mâncarea câinelui, e tabu. Dacă nu aș putea să iau legătura cu sufletul și viața mea, mi-ar fi foarte greu. Prieteni am, dar nu e același lucru. (…) Am făcut mai multe tablouri cu desenele lui Iura. Vine ziua mea, și cu tort și cu șampanie mergem unde doarme Iura. Și de ziua mea și a lui, sărbătorim cu cei apropiați, ' a mai adăugat actrița.

Marele actor Iurie Darie a încetat din viață pe data de 9 noiembrie 2012, la 83 de ani, după o lungă suferință, chiar la domiciliul său din București.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Iurie Darie și Anca Pandrea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

A fost o valoare a teatrului românesc! Imagini de colecție din tinereațea lui Iurie Darie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete