Ceaușescu a spus despre ea că este cea mai frumoasă femeie din țară

Matilda Pascal Cojocărița

Ea este femeia care a stârnit invidii crunte în sufletul Elenei Ceaușescu. Laudele necontenite ale dictatorului la adresa acestei mari artiste nu mai erau un secret pentru nimeni. Matilda Pascal Cojocărița nu era privită cu ochi buni de jumătatea cuplului Ceaușescu, care a încercat, fără succes însă, să o îndepărteze de scenă și viața artistică.

La 60 de ani, Matilda Pascal Cojocărița este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din România, păstrându-și trăsăturile care au reușit să întoarcă atâtea priviri de-a lungul anilor.

Ceaușescu a spus despre ea că este cea mai frumoasă femeie din țară

În tinerețe, frumoasa cântăreață de muzică populară impresiona nu doar prin talentul artistic, ci și prin frumusețea ei, fiind remarcată chiar de către Nicolae Ceaușescu. Se spune că cei doi s-ar fi întâlnit întâmplător la postul național de televiziune, moment în care acesta i-ar fi sărutat mâna, un lucru pe care nu obișnuia să îl facă prea des și pentru oricine.

Toate aceste detalii au fost povestite de un apropiat al cântăreței, acesta menționând că gestul făcut de Nicolae Ceaușescu nu a rămas fără ecou. O fire foarte geloasă, soția acestuia, Elena Ceaușescu, a aflat că soțul ei o simpatiza pe frumoasa cântăreață de muzică populară, motiv pentru care a fost făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca aceasta să nu participe la petrecerile pe care le organizau.

Ca dovadă a faptului că era una dintre cele mai frumoase femei ale acelei perioade, în 1979, Matilda Pascal Cojocărița a câștigat locul 1 la primul concurs de frumusețe feminină din România, numit  “Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. Competiția a avut loc la malul mării, mai exact la Costinești, iar titlul pe care cântăreața l-a obținut este echivalentul celui de “MISS România”, acordat în prezent.

Frumoasa cântăreață s-a căsătorit pentru prima oară în 1980, însă mariajul a fost sortit eșecului. Ulterior, Matilda Pascal Cojocărița îl cunoaște pe violonistul Ștefan Cigu, alături de care decide să rămână, cei doi formând unul dintre ele cel mai solide cupluri, atât în viața personală, cât și pe scenă.

Foto: facebook

Citește și:

Are 64 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Cum arată astăzi celebra Ornella Muti?

Alain Delon, pregătit să părăsească această lume. Actorul se gândește tot mai des la moarte și a luat o decizie care a șocat pe toată lumea

Ce probleme are Andreea Bălan la 3 luni de la momentul în care a născut: Simt niște furnicături…'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete