Ce spune Corina Chiriac despre mișcarea #MeToo: “Mi se pare o prostie să…”

Mișcarea #MeToo a devenit un subiect intens dezbătut la nivel mondial, aceasta luptând împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Prin intermediul acestei mișcări, o mulțime de vedete au povestit public experiențele neplăcute prin care au trecut de-a lungul timpului. Dacă majoritatea persoanelor publice au susținut mișcarea #MeToo, nu de aceeași părere este și Corina Chiriac.

Corina Chiriac a primit tot timpul laude pentru aspectul său fizic și chiar dacă a împlinit 69 de ani, artista este în continuare o femeie frumoasă și cu o eleganță aparte. Artista este activă și are o energie de invidiat, urcă pe scenă și se bucură de succes nu doar în rândul celor care îi ascultau melodiile în urmă cu mai mulți ani, ci și când vine vorba despre publicul tânăr.

Ce spune Corina Chiriac despre mișcarea #MeToo?

Invitată într-o emisiune de televiziune, Corina Chiriac a dezbătut un subiect despre care s-a vorbit mult, atât în România, cât și în străinătate. Mișcarea #MeToo a stârnit reacții la nivel mondial și continuă să scoată la iveală detalii mai puțin plăcute din viața persoanelor publice.

În timp ce majoritatea femeilor susțin mișcarea #MeToo, Corina Chiriac o consideră total inutilă, explicând de ce femeile nu ar trebui să se împotrivească atunci când un bărbat le curtează și de ce ar trebui să accepte un compliment venit din partea acestora.

“Eu nu m-aș afilia curentului #MeToo. Mi se pare o prostie să împiedici un bărbat să te curteze pentru că asta seamănă cu o hărțuire sexuală, mi se pare o tâmpenie. Orice femeie vrea să audă: “Vai, dar ce bine arătați astăzi!”, “Vai, dar ce drăguță mai sunteți încă!”. Asta nu e o hărțuire sexuală. În America, unde am trăit, mi se părea foarte ciudat când vedeam câte una urâtă cu mustață care spunea: “Vai, m-a agățat unul pe stradă”. Îmi venea să îi spun: “Alooo! Când eram noi în România eram fericite să ne pâsâie cineva pe stradă”. Oameni buni, hai să vorbim în termeni populari, firești. Nu sunt o feministă în direcția asta, dar consider că dacă ai o vocație, de exemplu, bănuiesc că doamna Aslan, cred că a fost o femeie de carieră. A lansat niște creme, a descoperit niște produse care puse în creme te întineresc. A fost o femeie de carieră și eu nu cred că nu a avut un domn care să îi spună: “Te iubesc, mi-e dor de tine, la ce oră vii acasă că mi-e urât singur”, a spus Corina Chiriac, în emisiunea “În faţa ta”, potrivit digi24.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Corina Chiriac.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

5 trucuri la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără

Dieta Ginei Pistol. Care sunt cele trei alimente la care a renunțat vedeta pentru a-și păstra silueta

Motivul pentru care actrița Keira Knightley nu îi permite fiicei ei să se uite la desenele animate Disney

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati