5 trucuri la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără

5 trucuri la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânărăSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

La 65 de ani, Brigitte Macron arată și se simte mult mai în formă decât multe femei tinere. Sigur că are la îndemână o armată de stiliști, de hairstiliști, de make-up artiști și de consilieri de imagine, oameni la care cele mai multe dintre noi nu au acces. Pe lângă acest avantaj, Brigitte Macron rămâne fidelă unor trucuri care nu dau greș.

Iată, așadar, care sunt cele 5 trucuri la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără, conform www.femmeactuelle.fr.

O privire studiată

Unul dintre atuurile Primei Doamne a Franței îl reprezintă, cu siguranță, ochii albaștri pe care și-i pune în valoare cu ajutorul unui machiaj foarte discret. Pe lângă faptul că-i evidențiază cu ajutorul unui contur negru, Brigitte Macron aplică un fard de pleoape cu irizații, deschis la culoare, care oferă luminozitate privirii. Adesea, apelează la un look rock, pe care-l obține cu ajutorul unui rimel negru închis, care conferă intensitate privirii.

Bronz pe tot parcursul anului

Un bronz uniform dă senzația că abia te-ai întors din vacanță și, în plus, îți șterge ani buni de pe chip. Pentru a-și păstra culoarea arămie pe tot parcursul anului, Brigitte Macron apelează la câteva trucuri de frumusețe: își acoperă ridurile și petele de roșeață cu ajutorul unei baze corectoare, iar cearcănele le maschează cu ajutorul unui produs anticearcăn. Apoi își pune în valoare privirea cu ajutorul unui produs iluminator, iar pe obraji își aplică pudră bronzantă.

Citește și Cum reușește Brigitte Macron să aibă picioare frumoase și tonifiate?

Părul blond auriu

Blondul auriu al părului îi complimentează tenul și privirea. Prima Doamnă a Franței a rămas fidelă unei culori naturale, care i se potrivește mănușă. De asemenea, și-a vopsit sprâncenele într-un ton mai închis decât părul, astfel încât sprâncenele să nu contrasteze foarte puternic cu nuanța părului și nici să nu-i întunece privirea.

Zâmbetul natural

Rareori ne este dat s-o vedem pe Prima Doamnă a Franței nezâmbitoare. De cele mai multe ori, afișează un zâmbet larg, natural, molipsitor, care trădează optimism, bunădispoziție și căldură sufletească. Pentru a-și pune în valoare zâmbetul, Brigitte Macron apelează la un ruj de culoare roz pal și la un creion contur cu unu-două tonuri mai închis decât rujul.

Citește și 3 ținute controversate ale lui Brigitte Macron

Tunsoarea bob

Fie că-l lasă liber sau și-l prinde, Prima Doamnă este întotdeauna foarte atentă cu podoaba capilară. De ani de zile, părul ei are aceeași lungime, o lungime ideală pentru a-i încadra perfect fața, creând senzația unui efect de lifting. Bretonul are lungimea perfectă pentru a pune în valoare tunsoarea bob. Fie că este lăsat pe frunte, fie că este pieptănat în părți, bretonul reușește să camufleze într-o bună măsură efectele trecerii timpului.

Citește și Dieta lui Brigitte Macron: ce mănâncă Prima Doamnă a Franței pentru a se menține suplă

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete