Dieta Ginei Pistol. Care sunt cele trei alimente la care a renunțat vedeta pentru a-și păstra silueta

Vezi pozele

Gina Pistol este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. La aproape 37 de ani, are o siluetă perfectă și un tonus de invidiat. Și cum un corp perfect se ține cu sacrificii, Gina Pistol învață să trăiască cu acestea, deși preferă să nu le numească sacrificii, ci alegeri echilibrate.

Vedeta are și un antrenor personal cu ajutorul căruia își testează, ba chiar, își depășește limitele și, evident, își modelează silueta.

Gina Pistol a eliminat 5 alimente din meniu

Cât despre alimentație, în urmă cu aproape 1 an, Gina a renunțat la zahăr și făină. Acum a venit timpul să mai renunțe la încă trei alimente. Dieta Ginei Pistol arată astfel: “Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele […] Chiar dacă eu iubesc lactatele, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și… hidratare, un aspect foarte important”.

Vedeta susține că se simte foarte bine de când a adoptat acest stil de viață. În plus, a observat că are multă energie, tenul mai luminos și pielea mai strălucitoare.

Citeste si Gina Pistol și-a împlinit visul din copilărie. Cum a luat-o prin surprindere destinul

Cum arată dieta Ginei Pistol atunci când filmează emisiunea “Chefi la cuțite

Filmările la emisiunea pe care o prezintă ar putea fi considerate o provocare pentru Gina, însă nu este nici pe departe așa. Chiar dacă multora dintre noi le-ar fi greu spre imposibil să reziste la deliciile care se află pe bancurile de lucru ale chefilor și concurenților, nu la fel stau lucrurile în cazul Ginei Pistol.

Deși recunoaște că poftește la multe dintre preparate, reușește să se abțină și să facă alegeri sănătoase: “Când chefii se mai gândesc să gătească câte ceva mă abțin, însă sunt om și poftesc, deci nu este chiar ușor. În platou, la filmările <> miroase foarte bine, pentru că se gătește la foc continuu, iar concurenții surprind cu multe rețete inedite. Așa este viața de prezentator al celui mai iubit show culinar. Ești înconjurat de multe tentații', spune Gina.

Citeste si Gina Pistol a mărturisit de ce nu are copii la 37 de ani: „Mie îmi e teamă de…'

Sursa foto: pagina de facebook a Ginei Pistol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete