Lidia Buble, mărturisiri neașteptate despre viața ei: „M-am lovit de multe ori! Am spus gata!”

Lidia Buble a lansat recent piesa „Sărut mâna, mamă', care s-a bucurat de un mare succes încă de la lansare. Invitată în cadrul emisiunii „Teo show', de la Kanal D, unde a povestit desprea piesa care îi stârnește lacrimile de fiecare dată când o ascultă sau o cântă.

Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre viața ei. A povestit că mult timp a fost foarte deschisă, față de toată lumea, mai ales față de publicul ei, iar din această cauză a avut de pierdut. Acum însă, Lidia s-a schimbat și nu mai procedează așa.

„Am învățat să nu mai fiu deschisă cu toata lumea, pentru că m-am lovit de multe ori! Am spus gata! Doar cel de sus are dreptul să ne judece! Am decis să mă concentrez pe ce am eu de făcut. Mi-e greu să cânt această melodie, mă năpădesc emoțiile și plâng. Mă duc mereu cu gândul la mama. Mi-e foarte dor de casă, că au trecut deja cinci ani și ceva de când aici în București și sunt singură. Am fost obișnuită cu familie mare, frați, nepoți, cu părinți! Și m-am trezit dintr-o dată în acest București mare și singură…și cu Răzvan', a declarat Lidia Buble, la Kanal D.

Lidia Buble, mărturisiri neașteptate despre viața ei

Cântăreața a dezvăluit că piesa a compus-o la sfatul tatălui ei, care mereu îi spunea să facă o piesă dedicată mama ei. Când au ascultat melodia, părinții ei s-au emoționat și au început să plângă.

„Eram în bucătarie, luasem masa împreună. Mami a mai auzit o parte din piesa, la început când a fost scrisă piesa, acum vreo trei luni și s-a emotionat foarte tare. De când m-am apucat de cântat, tata îmi zisese să las prostiile de piese și să scriu una despre mama. Și le-am zis că am o piesă faină și este despre mamă. Când am dat play la piesă, au început să plângă amândoi. Au fost foarte emoționați', a adăugat cântăreața.

Lidia a dezvăluit că nu se culcă niciodată fără să se roage și nu înjură deloc.

„Nu înjur niciodata, nu am injurat niciodată si nici nu o s-o fac. Nu pot să fac asta, nu îmi stă în caracter. Nu pot să pun capul pe pernă până nu mă rog, până nu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am și tot ce mi-a dăruit', a precizat Lidia.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, viva.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Lidia Buble nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. A început să plângă în direct: „Am ochii uscaţi de dor'

Lidia Buble, dezvăluiri inedite despre relația cu Răzvan Simion: „Cred că prima mea întâlnire romantică am avut-o cu Răzvan, iubitul meu'

Lidia Buble, reacţie neaşteptată după ce Răzvan Simion a făcut publică o fotografie cu ea: „Parcă vreau să bat…'

Motivul pentru care Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai împart același pat. Cântăreața a spus tot adevărul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete