Imagini de colecție cu Andreea Esca, în copilărie! Cum arăta prezetatoarea în urmă cu 30 de ani

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România și s-a bucurat de un succes nebun, încă de la primele sale apariții pe micul ecran. Este vorba despre Andreea Esca, prezentatoarea care le prezintă în fiecare seară știrile românilor, de peste 20 de ani, la Pro TV.

Este cunoscută și apreciată pentru cariera ei înfloritoare din televiziune, însă doar cei apropiați știu cum era de fapt Andreea Esca în copilărie și în adolescență. Când era doar un copil, prezentatoarea arăta ca un băiețel.

Imagini de colecție cu Andreea Esca, în copilărie!

Andreea Esca a primit, de la unul dintre profesorii pe care i-a avut la școală, două fotografii, care au fost realizate în urmă cu peste trei decenii. În acea perioadă, Andreea Esca arăta mai degrabă ca un băiețel, pentru că avea părul tuns foarte scurt. Prezentatoarea a postat cele două imagini pe pagina sa de socializare, în urmă cu puțin timp.

„Mi-am petrecut copilăria cu Toader, Costea și Craciun?. Mergeam la școală și la antrenamente, în cantonamente și la zile de naștere, chiar eram o echipă! Costea a fost și colegul meu de bancă încă din prima zi de școală. Sunt așa de fericită că profesorul nostru de înot a mai găsit poze vechi de peste 30 de ani!

Mi-ați făcut ziua frumoasă Dom Profesor. Iar pe voi, băieți, abia aștept să vă revăd duminică!!!!!! P.S. Știu că vă întrebați care e Andreea în poză???', a scris Andreea Esca, în dreptul imaginilor.

Prezentatoarea este ușor de recunoscut în imagine, datorită zâmbetului său, care îi este caracteristic. Postarea Andreei a strâns rapid peste o mie de like-uri din partea fanilor.

Andreea Esca este este căsătorită, din anul 2000, cu omul de afaceri Alexandre Eram. Cei doi au împreună doi copii, pe nume Alexia și Aris.

Pentru a vedea imaginile cu Andreea Esca în copilărie, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

ANDREEA BERECLEANU, muză pentru designerul ADRIAN OIANU

Andreea Berecleanu la Ziua mondială a Spălatului pe Mâini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete