Cine este și cu ce se ocupă partenera de viață a lui Tudor Chirilă?

Tudor Chirilă și Iulia MîzganSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

În tot acest timp, Tudor Chirilă a reușit cu succes să-și țină întreaga familie departe de lumina reflectoarelor. Despre cântăreț se știe un sigur lucru, că este fericit!

De mai bine de șase ani, Tudor Chirilă (45 de ani) și Iulia Mîzgan (31 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cine este și cu ce se ocupă partenera de viață a lui Tudor Chirilă?

Iulia s-a născut în Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București și lucrează ca în marketing și în relații cu publicul pentru un post de radio din Capitală.

Tânăra în vârstă de 31 de ani i-a dăruit actorului doi copii, doi fii. Cel mare s-a născut la finalul anului 2014, în luna noiembrie, mai exact, iar cel de-al doilea a venit pe lume în vara anului 2016, la sfârşitul lunii iulie.

Ambele sarcini au fost secrete până aproape de momentul venirii pe lume a copiilor, lucru pe care extrem de puține persoane publice reușesc să îl facă în ziua de astăzi.

Cine este iubita lui Tudor Chirilă a fost o întrebare la care artistul a evitat tot timpul să răspundă.

Într-o postare pe blogul său, despre iubita sa, Chirilă a spus că „este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

„Atât copilul, cât și mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ”

„Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât și mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ.

Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține.

Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional”, a declarat artistul înainte de a deveni tată pentru a doua oară, potrivit Diva Hair.

Pe contul personal de Instagram, artistul publică frecvent fotografii cu partenera lui de viață și mai rar imagini cu cei doi copii ai lor.

Chipul micuților nu apare însă în fotografii niciodată, actorul refuzând să îi expună. Totodată, juratul emisiunii Vocea României a ales să țină numele fiilor lui secret.

Ultima fotografie a artistului cu unul dintre băieții lui a fost publicată pe data de 8 septembrie, iar ultima imagine cu ambii micuți publicată de Iulia a fost încărcată în vara anului trecut.

Foto: Instagram

Citește și:

Fratele Monicăi Anghel și-a botezat cea de-a treia fiică! Ce nume deosebit au ales pentru cea mică!

Ce ținută provocatoare! Cu portjartierul la vedere și într-o cămașă albă, Andreea Marin a fost o adevărată apariție

Cum arată și cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Mutu? Alexandra Dinu locuiește de aproape patru ani în Statele Unite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete