Ce s-a întâmplat înainte ca Andreea Bălan să sufere stopul cardiac: “Mi-au pus-o la obraz, am pupat-o, dar după aceea…”

Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară și a fost la limita dintre viață și moarte. Uite ce s-a întâmplat înainte ca Andreea Bălan să sufere stopul cardiac.

După complicațiile apărute în timpul nașterii, Andreea Bălan și-a revenit și a vorbit pentru prima oară despre tot ce a trăit imediat după ce a adus-o pe Clara Maria pe lume. Au fost momente dificile, medicii s-au luptat să îi salveze viața, iar acum artista se simte bine și și-a strâns pentru prima oară fetița în brațe.

Ce s-a întâmplat înainte ca Andreea Bălan să sufere stopul cardiac?

Andreea Bălan a povestit că până la un punct, operația de cezariană a decurs perfect normal. Pentru cântăreață, problemele au apărut imediat după ce Clara Maria s-a născut.

“Abia de astăzi sunt bine și abia astăzi mi-am strâns fetița în brațe și, într-adevăr, am trecut prin focuri periculoase. Ceea ce am avut se numește embolie cu lichid amniotic care poate surveni și la naștere naturală și la cezariană, adică nu are legătură cu cezariana și această embolie pur și simplu îți provoacă edem pulmonar, șoc, stop cardiac, adică lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Nu există cauză, poate să fie și înainte să naști. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos, atunci s-a produs o cascadă foarte greu de oprit. Imediat, doctorii de aici au luat decizia cea mai potrivită, cea mai bună. Au fost foarte mulți, au intrat foarte mulți în sală și au făcut echipă și m-au salvat. Dacă nu eram aici și eram în altă parte, poate nu mai eram. Ei așa mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o, dar după aceea, imediat am făcut stop cardiac. George era afară și se uita pe geam și a văzut totul, s-a stresat și după aceea eu am fost inconștientă vreo 20 de ore. Mi-am revenit ieri, dar în același timp nu țineam minte. Abia astăzi țin minte ce s-a întâmplat de dimineață până acum, dar nu țin minte ce s-a întâmplat în ultimele două zile. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu m-am bucurat foarte mult că astăzi am ajuns în salon pentru că am stat la Terapie Intensivă. Salonul e superb, e decorat cu baloane, dar nu am putut să mă bucur de el pentru că am fost în cealaltă parte.”, a spus Andreea Bălan, în emisiunea “Acces Direct”, potrivit spynews.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

Meghan Markle se gândește deja la cel de-al doilea copil? Ducesa de Sussex, dată de gol de prințul Harry

Rona Hartner: De 6 luni știam că voi avea cancer'

Andreea Marin, despre tatăl ei: Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete