Andreea Marin, despre tatăl ei: “Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor”

Andreea Marin si tatal ei

Andreea Marin si tatal ei

În urmă cu trei ani, într-o dimineață de primăvară, Andreea Marin își anunța fanii că și-a pierdut tatăl. Andreea Marin, despre tatăl ei: Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor'.

“Acum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tată, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tată a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viață, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipă. Nu aș fi așternut aceste rânduri aici, dar nu știu cum altfel să îmi cer iertare față de mulți oamenii buni, de aici și de la Dublin ce mă așteptau și se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Îmi pare rău și voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naștere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Va mulțumesc tare mult pentru înțelegere și pentru liniștea de care avem nevoie acum…”, a scris vedeta la vremea respectivă pe contul personal de Facebook.

Andreea Marin, despre tatăl ei: Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor'

Astăzi, la trei ani de la moartea tatălui ei, Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant.

Pentru ca tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru ca m-a iubit cum numai El știa. Pentru ca sacrificiile lui, ca…

Publicată de Andreea Marin pe Miercuri, 6 martie 2019

“Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să greșesc, ca să fiu ceea ce sunt. Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor. Pentru ca îl iubesc, necondiționat, pentru totdeauna. Și azi ar fi fost ziua lui…”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea 9 ani.

“Ne întorceam de la mare şi a avut loc un accident de maşină. Mama a murit în braţele mele până la spital”, a povestit în urmă cu câțiva ani fosta prezentatoare TV în cadrul emisiunii Acces Direct.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete