Ce proiect a început Mircea Radu după ce a rămas fără emisiunea „Ie, Românie” de la Antena 1

Mircea Radu a revenit la Antena 1 după o lungă absență cu emisiunea „Ie, Românie'. Din păcate, însă producția nu avut succes pe care l-au sperat cei care au realizat emisiunea, așa că aceasta a fost scoasă din grila televiziunii, după doar șapte ediții.

Cu toate acestea, se pare că experiența de a călători prin țară i-a prins bine lui Mircea Radu, așa că acesta a lansat deja un nou proiect. Prezentatorul a anunțat deja că are o nouă emisiune intitulată „Povești cu gust', care se difuzează online, potrivit click.ro. Tema emisiunii este aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor, se vorbește despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.

Ce proiect a început Mircea Radu după ce a rămas fără emisiunea „Ie, Românie'

După două luni în care nu a lucrat, Mircea Radu s-a apucat de un nou proiect. Nu s-a mai reîntors în televiziune, ci s-a reorientat către mediul online. El se va ocupa de o emisiune care se numește „Poveşti cu gust' și este un proiect ce poartă numele cărţii lansate de vedetă în toamna lui 2016.

Mircea Radu își surprinde publicul cu reţete tradiţionale românești, amintiri cuprinse în texte presărate cu un strop de melancolie, un gram de umor și mult suflet. Nu lipsesc nici întâmplările inedite din trecutul lui Mircea, dezvăluite publicului pentru prima oară. Asta se pare că îşi propune şi acum omul de televiziune, să cutreiere satele pentru a face cunoscute reţete care erau gătite simplu, fără ca gospodinele să aibă curent electric şi condiţiile de acum.

„Încep un nou proiect și am vrut ca tu să fii primul care află. Se cheamă «Povești cu Gust» și e despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice. În Povești cu Gust sunt alături de Marius Toader și Robe Adrian, de care mă leagă o profesie și o prietenie.Toți trei am ajuns la momentul în care vrem să construim punți direct către public. Să lansăm și să dezvoltăm proiecte care să ajute oameni și să formeze comunități. Ne vom folosi experiența de televiziune pentru organizarea unor evenimente gastronomice alternative la care ești invitat și tu.

Nu în ultimul rând, «Povești cu Gust» înseamnă dorința de evadare dintre betoanele orașului și întoarcerea la natură, ca parte din ea.
Înapoi la rădăcini. Înapoi acasă. Intră și tu în comunitatea Povești cu Gust și înscrie-te la evenimentele gastronomice de promovare a rețetelor autentice. Intră pe www.povesticugust.ro,', a notat Mircea Radu la scurt timp după ce şi-a anunţat noul show.

Emisiunea lui Mircea Radu a fost scoasă de pe post

Emisiunea lui Mircea Radu nu s-a bucurat de succesul așteptat, ba chiar a avut un debut slab în audiențe. Lansat inițial cu două ediții pe săptămână, joia și vinerea (la concurență cu Românii au talent), reality-show-ul „Ie, Românie' a adus Antena 1 pe locul trei în audiențe, cu cifre sub media postului. Astfel, postul tv a decis să difuzeze emisiunea o singură dată pe săptămână. Însă „Ie, Românie' nu a avut nicio şansă în faţa show-ului „Românii au talent', iar cifrele de audienţă au fost chiar de opt ori mai mici decât emisiunea de la Pro TV, ceea ce i-a determinat pe producători să renunţe la show.

La sfârșitul anului trecut, Mircea Radu a renunțat la colaborare cu Marina Almăşan, alături de care prezenta, la TVR 2, „Femei de zece, bărbaţi de zece'. Din păcate însă, transferul la Antena 1 nu a fost o decizie tocmai bună. După doar câteva ediţii, prezentatorul a rămas fără emisiunea „Ie Românie', care i se dăduse pe mână la 28 februarie 2018.

Foto: libertatea.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Când va începe noua emisiune a lui Mircea Radu? „A fost o experiență extraordinară'

Mircea Radu revine în televiziune! Prezentatorul va fi gazda unui nou reality show. Unde îl vor putea urmări telespectactorii

Mircea Radu, oprit pe stradă de o femeie care l-a întrebat de ce a plecat de la „Din dragoste'! Răspunsul surprinzător al prezentatorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri