Ce-mi doresc eu mie…

Ce-mi doresc eu mie…

 1. Program pentru descarcarea griji
  lor Daca vrei sa dormi linistita, foloseste-l seara. Te cuplezi la un PC (cu ajutorul cablului) si iti descarci grijile intr-un fisier. Pana a doua zi, computerul iti tipareste toate problemele in ordinea prioritatii, impreuna cu o lista de solutii simple.
 2. Pasta de dinti cu ultraprotectie
  Acopera dintii cu o folie transparenta, de consistenta teflonului, care indeparteaza de la sine urmele de spanac, branza sau ruj.
 3. Dispozitiv de parcare
  Rotile masinii se rotesc in unghi drept, permitandu-ti sa parchezi lateral in spatii mici. Uimeste trecatorii si alunga mitul femeii care nu stie sa parcheze.
 4. O linie pentru urgente speciale
  Exemple: usa masinii (casei) se incuie automat in urma ta, iar cheile au ramas inauntru; fierul e in priza, iar tu in drum spre mare (mai ai putin si ajungi la hotel). Suni la 000 si o echipa de parinti (socri) special antrenati rezolva totul rapid si eficient.
 5. Pernita portabila
  Foarte utila cand mergi la teatru sau la film. O pui pe scaun si reusesti sa vezi ce se intampla pe scena/ecran chiar si atunci cand ai in fata ta o palarie cu pene.
 6. Dispozitiv de ghidare la cumparaturi
  Iti semnalizeaza de la intrarea in magazin articolele la care exista reduceri, produsele cu defecte sau expirate, identifica masura ta (chiar si in depozit!) si te indruma spre casa unde sunt cele mai putine persoane la coada.
 7. Pelerina fermecata
  Te face invizibila, ca in Harry Potter, si te poate teleporta, ca pantofiorii lui Dorothy din Vrajitorul din Oz. Un mod ultrarapid de transport, nepoluant si fara grija locului de parcare. Posibilitatile utilizarii ei pentru a deveni invizibila sunt uluitoare.
 8. Carduri pentru cheltuieli curente
  E cel mai dorit cadou. Se utilizeaza la orice bancomat. Nu poti extrage mai mult de 20 de milioane pe zi, 30 de zile pe luna. Daca intr-o zi uiti sa-ti iei banii, suma se reporteaza.
 9. Un cap de rezerva
  Nu pentru gandit, ci pentru aranjat. Poti sa-l coafezi perfect (si parul de la ceafa!) si sa ii pui rapid lentilele de contact. Verifica machiajul din toate unghiurile, inainte sa-l atasezi la loc.

de Mihaela Doina Radulescu

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Psihologie