Ce mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump

e mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump

Omarosa Manigault-Newman, fost consilier la Casa Albă, a publicat recent cartea Unhinged' (Dezechilibrat) în care afirmă, printre altele, că Prima Doamnă a Americii se folosește de haine pentru a transmite diferite mesaje și pentru a se opune politicii soțului ei, ale cărui idei, deseori absurde, le dezaprobă.

Încă de la venirea la Casa Albă, Melania Trump a stârnit destule controverse din cauza look-urilor adoptate. Însă, conform Omarosei Manigault-Newman, Prima Doamnă a Americii nu face nimic la întâmplare. Totul este gândit și calculat, iar controversatele alegeri ale ţinutelor Primei Doamne a Americii ar avea scopul precis de a-l face Pe Donald Trump să se jeneze.

Iată, așadar, ce mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump, conform fostului consilier prezidențial.

Jacheta buclucașă. Ce se află în spatele mesajului “Mie chiar nu-mi pasă. Vouă?

ce mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump

În luna iunie, Melania apărea îmbrăcată cu o vestă pe spatele căreia scria “Mie chiar nu-mi pasă. Vouă?”. Această ținută a fost purtată în timpul unei vizite la un adăpost pentru copiii imigranților din Texas. SUA se confruntă cu o problemă gravă: mii de copii au fost despărțiți de părinți atunci când încercau să treacă granița în America. Părinții sunt închiși sub acuzația că au încercat să treacă ilegal frontiera și așteaptă să fie deportați, iar copiii sunt luați de lângă ei și închiși în centre de detenție.

Omarosa susține că jacheta cu pricina nu ar fi fost aleasă la întâmplare: “A nu se înțelege că Melaniei îi lipsește compasiunea pentru copiii imigranților. Dimpotrivă. Dar, prin acest mesaj, ea a vrut să-l facă pe soțul său să se jeneze”.

Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Melaniei, a declarat, la acel moment, că respectiva jachetă nu ascunde niciun mesaj și a reproșat, totodată, presei că se concentrează pe vestimentația Melaniei în detrimentul vizitei. Și Președintele Donald Trump a comentat pe Twitter acuzele aduse soției sale: „Mesajul de pe spatele jachetei purtate de Melania se referă la presa care dă știri false. Melania s-a convins cât de mincinoși sunt și nu îi mai pasă, a scris atunci Trump pe Twitter.

Bluza roz fuchsia, model „pussy-bow'

ce mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump

O altă piesă vestimentară purtată de Melania Trump,  care a stârnit controverse, a fost bluza roz fuchsia, așa-numitul model „pussy-bow', o replică a bluzelor pe care le purtau fmeeile răzbunătoare în anii ’70. Prima Doamnă a ales să poarte aceasta piesă vestimentară a doua zi după ce soţul ei a trebuit să dea explicaţii pentru înregistrările în care denigrează statutul femeilor prin utilizarea termenului “pussy”.

Orice ar fi”, concluzionează Omarosa, “mesajele din spatele alegerilor vestimentare ale Melaniei nu sunt mereu foarte clare, dar nu sunt niciodată întâmplătoare, asta dovedind că nu este doar o femeie frumoasă, ci şi inteligentă.”

Citeste si 

Cum arată dieta Melaniei Trump? Uite ce mănâncă Prima Doamnă a Americii pentru a avea o siluetă de invidiat

Detalii interesante despre soțiile lui Donald Trump! Ce au cele trei în comun

Brigitte Macron, declarații incredibile despre viața Melaniei trump la Casa Albă: “Nu poate face nimic”

Sursa: www.aufeminin.com

Sursa foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete