Metoda ingenioasă prin care actorul David Suchet, interpretul lui Hercule Poirot, a reușit să învețe mersul cu pași mărunți al celebrului detectiv

Actorul David Suchet, interpretul lui Hercule Poirot, s-a aflat în pielea celebrului detectiv belgian timp de 25 de ani. Poirot, personaj imaginat de scriitoare Agatha Christie, apare în peste 30 de romane și peste 50 de povestiri polițiste. Alături de Miss Marple, este unul dintre cele mai renumite personaje ale scriitoarei. 

Hercule Poirot, cu mustața lui distinctivă și manierele fine, este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți detectivi din lume. În actorul David Suchet reușești, însă, destul de greu să-l identifici pe celebrul detectiv.

David Suchet nu se declară fan al serialului în care a fost protagonist

Conform www.jurnalul.antena3.ro, actorul a declarat pentru Radio Times că nu este un fan al serialului în care a deținut rolul principal: ”Nu m-aş uita acum la episoadele vechi! Este îngrozitor să recunosc aşa ceva, însă plăcerea mea vinovată este să schimb canalele – e ceva ce nu am putut face în tinereţe, când nu aveam decât unul sau două canale – dar când dau peste un Poirot trec peste el rapid!”.

În pofida faptului că nu agreează ideea de a urmări serialul în care a fost protagonist, într-o confesiune publicată de www.dailymail.co.uk, actorul se declara îndurerat de moartea personajului pe care l-a interpretat: “Timp de ani buni am fost eu şi Poirot – şi pierderea lui este o durere inimaginabilă (…) Când Hercule Poirot a murit în acea după-amiază târzie de noiembrie, în 2012, o parte din mine a murit cu el. Cuvintele chiar nu pot exprima cât de mult a ajuns să însemne pentru mine acest om delicat, bun şi obsesiv, cu mersul lui mărunt şi accentul lui extraordinar”.

Cum a reușit actorul David Suchet, interpretul lui Hercule Poirot, să imite mersul cu pași mărunți al detectivului belgian

Cât despre mersul cu pași mărunți, David Suchet a avut de făcut o confidență. În interviul acordat Radio Times, actorul a povestit cum a reușit să imite mersul după care îl identificai ușor pe celebrul Poirot. Ei, bine, actorul a exersat… ţinând strâns o monedă între fese.

Citește și 

Cum arată azi Gary Cole, actorul din Telefonul de la miezul nopții'

4 lucruri mai puțin știute despre Emmanuel Macron

Regula pe care Meghan Markle cu greu o poate accepta. Ce i-a impus regina Elisabeta a II-a

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete