Ce mai e la moda?

Ce mai e la moda?

Charlott

 

 

Lenjerie sexy
Succesul Charlott a pornit de la o dorinta: lansarea unui concept care sa permita femeilor sa se intalneasca si sa impartaseasca un moment placut, in jurul unui produs atat de feminin precum lenjeria intima! 15 ani mai tarziu, Charlott devine lider in vanzarea directa de lenjerie intima: 6 colectii pe an, 2.500 de consultante Charlott si peste 1.200.000 de cliente, numai in Franta! In Romania, Charlott, reprezentata de Lingerie de France, ofera produse exclusiv prin intermediul consultantelor Charlott.
www.charlott.ro.

 

 

 

 

C&A

C&A la Bucuresti
Cunoscutul lant de magazine C&A ofera clientilor piese vestimentare de dama, pentru barbati si copii, la un excelent raport calitate-pret. Printre marcile pe care le gasesti aici se numara: Yessica, Clockhouse, Westbury, Baby Club, Palomino etc. Le poti cumpara din magazinul din Militari Shopping Center.

 

 

Diamond, Adesgo

 

Diamond pentru diamante
Participa si tu la concursul organizat de Adesgo si ai sansa de a castiga, prin tragere la sorti, saptamanal, unul dintre cele 10 diamante de 0,5 carate. Nu trebuie decat sa trimiti oricare trei ambalaje de la dresurile Diamond, de la Adesgo, impreuna cu bonul de casa si datele tale, pana la data de 29 mai.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Tendinte