Ce le pregătește Carole Middleton, mama Ducesei de Cambridge, nepoților ei de sărbători. Micuții vor avea parte de răsfăț maxim în casa bunicii materne

Carole Middleton este o bunicuță foarte grijulie cu nepoții ei. Cum până la sărbători mai este foarte puțin, mama Ducesei plănuiește să-și alinte nepoții la maximum în această perioadă. 

Fostă însoțitoare de zbor, Carole Middleton și-a primit, pe bună dreptate, anul acesta titlul de bunica anului. Și asta pentru că ambele sale fiice, Kate și Pippa, au născut în 2018.

Într-un interviu pentru www.telegraph.co.uk, Carole Middleton a mărturisit că, de sărbători, respectă o anumită tradiție. Își umple casa de brazi pentru ca fiecare membru al familiei să aibă posibilitatea să-și decoreze propriul brad.

Tradiția pe care Prințul George și Prințesa Charlotte o vor respecta în casa bunicii lor

Foarte apropiată de nepoții săi mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, Carole adoră să-i răsfețe la maximum, mai cu seamă în această perioadă a anului. În casa în care trăiește împreună cu soțul ei Michael, situată la vest de Berkshire, Carole a amenajat o cameră specială pentru nepoți. Desigur, și ei vor avea braduțul lor de Crăciun pe care vor trebui să-l împodobească singuri. Un privilegiu de care cei doi prinți ar trebui să fie încântați.
Bunică iubitoare, devotată și preocupată de bunăstarea familiei, Carole îi oferă întotdeauna sprijin lui Kate în creșterea copiilor și încearcă să-i dea cele mai bune sfaturi. Pasionată de călătorii, Carole mărturisește că i-ar plăcea să aibă ocazia, din când în când, să-și urmeze pasiunea, dar îi este imposibil să stea prea mult timp despărțită de nepoți.

Carole Middleton preferă discreția și nu se afișează în public decât în mod excepțional

În ultimii șapte ani, de când Kate a devenit membru al Familiei Regale Britanice, Carole Middleton a preferat să stea într-un con de umbră. A participat alături de Kate doar la evenimente mari din familie, cum ar fi nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sau la botezul Prințului Louis, cel de-al treilea nepot al său.
În rest, Carole nu-și însoțește fiica la evenimente prilejuite de îndatoririle sale regale. Nu același lucru se poate spune despre mama lui Meghan Markle, Doria Ragland. Aceasta i-a fost alături fiicei sale chiar de la primul eveniment regal găzduit de Ducesade Sussex.
Citeste si
Sursa foto: hepta.ro
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati