O imagine care îți va atinge sufletul! Câinele fostului președinte american George H.W. Bush nu s-a dezlipit de lângă sicriul stăpânului său

Să-ți iei adio nu este niciodată ușor, chiar dacă ești om sau animal.

Sully, labradorul lui George H.W. Bush, dovedește zicala care spune că un câine este cel mai bun prieten al omului.

Sully i-a rămas credincios stăpânului său şi după ce acesta a murit.

Purtătorul de cuvânt al familiei Bush, Jim McGrath, a publicat, duminică, o fotografie emoționantă, făcută în timpul ceremoniei funerare a fostului președinte american George H.W. Bush. În fotografie, câinele de ajutor al fostului șef de stat stă de pază la catafalcul acestuia. Potrivit Huffington Post, imaginea a fost însoțită de textul: ‘Misiune îndeplinită”.

Fotografia a adus lacrimi in ochii celor prezenti si a devenit imediat un adevărat fenomen pe reţelele de socializare.

Sully a fost special antrenat pentru a-l ajuta pe George Bush Sr. în activitățile zilnice. Și a avut grijă de stăpânul său până când moartea i-a despărțit.

Potrivit unei surse citate de CNN, câinele îl va conduce pe ultimul drum pe fostul președinte american. Apoi, Sully va ajunge la Centrul Naţional Militar Medical Walter Reed, unde va ajuta alţi veterani.

“Chiar dacă familia noastră îi va simţi lipsa acestui câine, suntem liniştiţi să ştim că va aduce aceeaşi bucurie în noua sa casă”, a scris George W. Bush pe rețelele sociale.

George Bush Sr. a murit la Houston, pe 1 decembrie, după ce în cursul acestui an a fost spitalizat de mai multe ori, după ce soția sa, Barbara Bush, a încetat din viață în luna aprilie.
În anul 2012, Bush a anunțat că suferă de o formă a bolii Parkinson.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati