Motivul pentru care prințesa Diana își ținea tot timpul capul plecat în public

Dacă ar fi să analizăm cu atenție fotografiile în care apare prințesa Diana, un detaliu iese în evidență ori de câte ori aceasta este surprinsă de aparatul de fotografiat. Când se afla în public, prințesa Diana își ținea tot timpul capul plecat, iar motivul pentru care făcea acest lucru a fost explicat de specialiști.

De când a devenit soția prințului Charles, prințesa Diana a fost prezentă la o mulțime de evenimente publice și s-a implicat în nenumărate acțiuni caritabile. Poziția importantă pe care o ocupa în familia regală britanică implica nu doar avantaje, ci și o mulțime de responsabilități, astfel că poziția capului a fost legată de atitudinea ei timidă. În realitate, prințesa Diana nu își ținea capul plecat și privirea în podea pentru că nu se simțea bine în pielea ei, ci alta este explicația.

Motivul pentru care prințesa Diana își ținea tot timpul capul plecat în public

Imediat după ce a intrat în familia regală britanică, prințesa Diana a fost ușor copleșită de regulile pe care trebuia să le respecte, dar și de faptul că gesturile sale erau urmărite și analizate în permanență. Chiar dacă atenția de care se bucura nu o făcea să se simtă confortabil, prințesa Diana încerca să se adapteze noului ei statut.

În foarte multe situații, prințesa Diana a putut fi surprinsă ținându-și capul plecat, iar unul dintre secretarii de presă ai reginei, Dickie Arbiter, a dezvăluit care era motivul, potrivit thesun.co.uk. Conștientă că era mai înaltă decât majoritatea femeilor, prințesa Diana nu voia ca cei ce i se adresau să se simtă inconfortabil atunci când intrau în contact cu ea. Din acest motiv alegea să își țină capul plecat, încercând astfel să le vorbească oamenilor de la același nivel și să nu pară superioară acestora.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată astăzi actorii pe care îi urmăream cu sufletul la gură în anii 90? Transformarea este spectaculoasă!

Elisabeta a II-a, declarație emoționantă pentru fiul său, prinţul Charles: „Înseamnă că ai trăit suficient de mult să îţi vezi copilul crescând'

Andreea Bălan a explicat de ce a ales să dezvăluie chipul fetiței ei la 2 ani de la nașterea micuței

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete