Ce hoteluri „adult only” sunt în România?

Planificarea unei vacanțe idilice pentru tine și pentru persoana iubită poate dura mult timp, mai ales dacă vrei să fie cât mai romantică și mai relaxantă. În România a început să câștige teren conceptul de hotel „adult only'.

Dacă scopul este să vă bucurați de odihna și relaxarea de care aveți nevoie în această vacanță de vis și să petreceți momente romantice alături de persoana iubită, fără a fi deranjați de țipetele copiilor sau alte comportamente ale lor, puteți alege hotelurile sau stațiunile „adult only'.

Avantajele unei astfel de vacanțe

Odihnă și relaxare. Pentru cuplurile care caută o escapadă romantică, o lună de miere sau sărbătoresc o aniversare fără stres, o stațiune all inclusive doar pentru adulți este cea mai bună opțiune. Aceasta oferă intimitate, liniște și exclusivitate pentru tine și persoana iubită. Astfel, vă puteți lua odihna și relaxarea atât de necesară pe care doriți pentru a vă revigora și reîmprospăta înainte de a vă întoarce la stilul de viață agitat.

Faceți cunoștință cu noi oameni. În astfel de locuri, aveți posibilitatea de a vă întâlni cu alți adulți aflați în vacanță cu același scop. Puteți să vă împrieteniți cu alți oaspeți și să faceți activități pentru adulți, cum ar fi plimbări prin baruri, divertisment și mâncare.

Îmbunătățiți relația cu partenerul. În vacanțe ca acestea, aveți ocazia să vă îmbunătățiți relația cu persoana iubită. Dacă sunteți în luna de miere, sărbătoriți aniversarea nunții sau pur și simplu aveți nevoie de o vacanță departe de copii pentru a vă regăsi, acestea oferă activități care se adresează doar cuplurilor. În mod normal, au un masaj pentru cupluri, un șemineu romantic, un foișor, etc.

Când vorbim despre faptul că un hotel doar pentru adulți este mai scump decât unul obișnuit, ei bine, într-un fel, este mai scump, deoarece este puțin mai luxos și facilitățile sunt strict pentru adulți.

Hoteluri „adult only' în România

În România a început să câștige teren și conceptul de hotel „adult only'. Zilele trecute, presa vuia despre o situație întâlnită într-un local din București unde proprietarii au pus un afiș prin care își atenționau clienții că zona nu este loc de joacă, oricât de prietenoși sunt ei cu copiii.

Prin urmare, aceeași situație se poate întâlni și la hoteluri. Din acest motiv, această afacere de nișă numită „adult only' a început să prindă contur și la noi în țară. Potrivit Direct Booking, iată câteva hoteluri unde poți merge liniștit cu partenerul pentru a te bucura de liniște, relaxare pe măsură.

Pe litoralul românesc: Vila Ducu Adult Only, Splendid Hotel Spa – Adults Only,
Hotel Phoenicia Boutique Adults Only.

La munte: Iz De Maramures Adults Only, Flora Luxury House, Boutique Mikaela Adult Only,
Akasha Yoga Wellness Retreat Adults Only

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber