Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Dana RaduSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dana Radu, fiica fostului secretar al Partidului Comunist Român Constantin Radu, a format un cuplu cu fiul cel mic al lui Nicolae și al Elenei Ceauşescu, Nicu, până în ultima clipă de viaţă a acestuia.

Nicu Ceauşescu şi Dana Radu, iubita lui, au botezat un copil în anul 1996, undeva în străinătate, scrie Libertatea.

Despre Nicuşor Ceauşescu sau Prinţişorul, aşa cum era supranumit, s-au spus foarte multe. În vremea în care familia dictatorială deţinea controlul în România, Nicuşor era cunoscut ca un adevărat Don Juan al epocii.

Mădălin Voicu mărturisea în trecut că femeile frumoase din anii 1970 – 1980 se îngrămădeau să-l cunoască pe moştenitorul tronului.

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Dintre toate poveştile de dragoste trăite de acesta, există pe care nu multă lume o cunoaşte: relaţia cu Dana Radu, cea care i-a stat alături până în ultima clipă a vieţii, la Viena, unde s-a stins din viață.

„Dana are acum vreo 45 de ani (n.r. în 2010) şi am înţeles că nu vrea să apară în presă. Ea este ultima iubită a lui Nicu, cea care a avut grijă de el până în ultima clipă a vieţii.

A stat cu el la Viena, în spitalul în care a murit în 1996. Se ştiau de tineri, pentru că şi ea era fiica unui membru al partidului la acea vreme.

S-au apropiat abia după ce el a ieşit din închisoare, prin 1992 – 1993. Să ştiţi că ea a ţinut mult de tot la Nicu, a avut grijă de el şi îi spunea mereu să nu mai bea că-i face rău.

Şi el a iubit-o mult. Vă daţi seama, să ieşi din puşcărie şi o femeie să-ţi ofere totul: un cămin, o casă frumoasă .. pentru că ea l-a primit la ea acasă, undeva prin Primăverii, în Bucureşti.

Din punctul meu de vedere, era o femeie deosebită, frumoasă, independentă şi inteligentă”, a mărturisit Serghei Mizil, cel mai bun prieten al lui Nicu Ceauşescu, pentru Libertatea.

Perioada detenţiei, din 1989 până în a doua jumătate a lui 1992, a fost crâncenă, el fiind chinuit în spatele gratiilor cu difuzarea repetată a imaginilor cu execuţia părinţilor lui, aşa cum precizează Serghei Mizil.

Un alt bun prieten de-al lui, Mădălin Voicu, care făcea parte din trioul completat de Nicu şi de Serghei, a confirmat şi el că Dana Radu a fost ultima iubită a acestuia.

„Într-adevăr, ea a stat cu el în anii de după închisoare. A mers cu el la Viena, unde Nicu s-a prăpădit.

Tot ea m-a sunat să-mi dea tragica veste”, a spus Mădălin Voicu pentru aceeași sursă menționată anterior.

Foto: Libertatea.ro

Citește și: 

Adevărul poveștii de iubire dintre Nicu Ceaușescu și soprana Daniela Vlădescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă'

EXCLUSIV AVANTAJE Femei celebre care au murit la CUTREMURUL DIN 1977: Daniela Caurea, scriitoarea cu ochi visători

De ce a murit Liviu Vasilică? Boala care i-a curmat viața la doar 54 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete