De ce a murit Liviu Vasilică? Boala care i-a curmat viața la doar 54 de ani

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Liviu Vasilică, unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară, s-a stins la doar 54 de ani, măcinat de o boală gravă. Iată care a fost adevărata cauză a morții îndrăgitului cântăreț.

Și-a dedicat întreaga viață muzicii populare și a reușit să își construiască un nume răsunător în această industrie. Cu toate acestea, Liviu Vasilică nu și-a dorit mereu să facă muzică, ba chiar a urmat facultatea de medicină, profesia sa de bază fiind cea de medic pediatru. Cei care l-au cunoscut spun că iubea copiii enorm, dar că a preferat să se dedice unei ale mari iubiri: muzica populară.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o în timpul studenției, acela fiind momentul în care a decis să urmeze acest drum profesional, prima sa apariție televizată fiind în cadrul emisiunii “Tezaur folcloric”.  Încă din copilărie a fost atras de muzica populară și de tradiție, Maria Tănase fiind interpreta care l-a fascinat.

De ce a murit Liviu Vasilică? Boala care i-a curmat viața la doar 54 de ani

Talentul l-a ajutat să câștige simpatia publicului, iar melodiile sale au devenit cunoscute și fredonate de o țară întreagă. Liviu Vasilică a reușit să îmbine activitatea profesională cu viața de familie, fiind căsătorit timp de 23 de ani cu Florina Vasilică. Cei doi au avut împreună patru copii, iar dintre aceștia, Florin Vasilică este cel care duce mai departe numele tatălui său, alegând tot o carieră artistică.

“Eu mă simt foarte aproape de tata prin ceea ce fac, lumea mă asociază foarte mult cu el, deși eu nu o să fiu niciodată la nivelul la care a fost tatăl meu. Nu am plecat la drum cu ideea de a-l înlocui sau de a-l egala pe Liviu Vasilică, am plecat la drum cu ideea de a continua ceea ce a început tata, munca titanică pe care a făcut-o tatăl meu.”, a spus Florin Vasilică, fiul lui Liviu Vasilică, într-un interviu mai vechi pentru AntenaStars.

Moartea lui Liviu Vasilică a fost una fulgerătoare, la doar 54 de ani. Îndrăgitul artist s-a stins pe 19 octombrie 2004, după o lungă suferință. Ciroza a fost boala care i-a măcinat organismul și i-a curmat viața atât de devreme. Dispariția sa a fost regretată de familie, apropiați și fanii care i-au ascultat muzica.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Liviu Vasilică.

Foto: facebook

Citește și:

Cine este actrița din România căreia i s-a propus să joace la Hollywood? Motivul pentru care a refuzat: A preferat să se întoarcă în ţară…'

Cum arată singura femeie care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu? A scos-o din cinematografie: „Mă ura. Pur şi simplu, eram …'

E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete