„O păpușă de fetiță”. Ariana, fiica cea mică a lui Mihai Petre și a Elwirei, e adorabilă. Ce face micuța la doar patru ani

Mihai Petre și Elwira Petre sunt doi oameni împliniți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 15 ani și au împreună două fete superbe și talentate. Mezina lor de doar 4 ani se pare că a moștenit pasiunea lor pentru dans și deja le calcă pe urme.

Elwira Petre a postat pe contul său de Instagram niște fotografii adorabile cu fetițele ei și ale lui Mihai Petre, dar Ariana, mezina familiei, a atras imediat atenția tuturor.

238934254_4869789353035380_8129830795138722159_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Ariana este păpușică vie. Ea a moștenit trăsăturile mamei ei și este fermecătoare. Blonduță, cu ochii albaștri și un zâmbet delicios, micuța topește inima oricui. Mezina a moștenit și pasiunea pentru dans de la părinți și la vârsta de doar patru anișori a început deja lecțiile de dans, după cum a dezvăluit chiar mama ei. „Prima lectie de dans', a scris Elwira la o imagine cu Ariana și profesoara ei în sala dans. Fanii au reacționat imediat și chiar au încurajat-o pe micuță.

„Baftă, Ari ! Să o depășesti pe mami la performanțe', „ O viitoare balerină? Dacă da, mult succes și să o vedem cât mai des!', „Vai, cât de dulce este Ari ❤️', „O păpușă de fetiță', „Felicitări și mult succes!😘', „O dulceață de fetiță'.

Catinca Petre a împlinit 10 ani

Nici sora ei nu e mai prejos. Catinca a împlinit în decembrie vârsta de 10 ani, iar mama ei i-a transmis de ziua ei un mesaj emoționant: „Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă. Și ai răsturnat tot ce credeam că știam, ne-ai arătat ce înseamnă să iubești!
Îți doresc să ai ochi atenți, care să vadă lucrurile cu adevărat importante în viața. Îți doresc urechi care să asculte, mâini care să fie dornice să ajute. Îți doresc gura care rostește cuvinte din inimă și picioarele care să te ducă unde dorești. Dar mai ales, îți doresc inima care să te conducă în viață acolo unde găsești iubire.Iar eu promit să fiu lângă tine mereu! ❤️ , MAMA'.

Catinca adoră să fie în lumina reflectoarelor, fapt pentru care adesea o vedem la emisiuni alături de părinții ei, și evident, și ea a moștenit frumusețea părinților ei și e adorabilă. Catinca si Ariana sunt pline de energie, dansatoare, jucăușe și blonde, ca mama lor. Mai mult, internauții laudă de fiecare dată când au ocazia frumusețea celor două fetițe: „Ce frumoase sunteti!! Aveți niste fetite de revistă!! ❤️😍', „Frumoși copii,ca și voi', „Doamne,cât de mult semănați una cu cealaltă…', „O familie frumoasă', „Ce frumoase sunteți !'.

Originară din Polonia, Elwira Petre are o eleganță în atitudine rar întâlnită. Dansatoare de performanță, acum profesoară de dans sportiv, soția și partenera de scenă a lui Mihai Petre este și mama a două fete. Catinca (8 ani) și Ariana (3 ani) le calcă pe urmele părinților.

În ceea ce privește educația lor, Elwira Petre a mărturisit cu ocazia mai multor interviuri că are câteva principii clare în creșterea celor două fetițe. Cele două au libertatea de a se cățăra prin copaci, așa cum făcea și Elwira în tinerețe. În același timp, însă, este foarte importantă educația lor, motiv pentru care le încurajează în mod constantă să citească și să fie înconjurate de cărți.

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete. Catinca a venit pe lume pe 12.12. 2012, iar în august 2018 a venit pe lume și surioara ei, Ariana. De atunci familia lor este completă și ei sunt mai fericiți ca oricând.

Dansul i-a adus împreună pe Elwira și Mihai Petre

Perechea s-a cunoscut prin intermediul pasiunii lor, dansul. „Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză.

Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans.

Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă.

Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', declara Mihai Petre.

Întrebat care este secretul mariajului său, omul de televiziune a răspuns:

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie.

Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg'.

Citește și:

Elwira și Mihai Petre au două fetițe superbe!

Elwira și Mihai Petre, poze inedite la aniversarea nunții lor

Elwira Petre: „Există viață fără…'

Elwira Petre, schimbare radicală de look?

Cel mai ciudat loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste: „Erau foarte mulți țânțari'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete