Elwira și Mihai Petre au două fetițe superbe!

Elwira Petre este una dintre cele mai elegante apariții din peisajul mediatic românesc. Își spun cuvântul anii de dans, trăsăturile poloneze, dar și principiile de viață. Alături de Mihai Petre, are două fetițe superbe, care îi seamănă foarte mult dansatoarei. 

Originară din Polonia, Elwira Petre are o eleganță în atitudine rar întâlnită. Dansatoare de performanță, acum profesoară de dans sportiv, soția și partenera de scenă a lui Mihai Petre este și mama a două fete. Catinca (8 ani) și Ariana (3 ani) le calcă pe urmele părinților. Sunt pline de energie, dansatoare, jucăușe și blonde, ca mama lor.

În ceea ce privește educația lor, Elwira Petre a mărturisit cu ocazia mai multor interviuri că are câteva principii clare în creșterea celor două fetițe. Cele două au libertatea de a se cățăra prin copaci, așa cum făcea și Elwira în tinerețe. În același timp, însă, este foarte importantă educația lor, motiv pentru care le încurajează în mod constantă să citească și să fie înconjurate de cărți.

„Sunt o femeie foarte curioasă'

De curând, cei patru au fost în vacanță în Italia, în zona Toscanei, și nu au ratat ocazia de a vizita faimoasa Galerie Ufizzi, unde se regăsesc și lucrări de-ale lui Botticelli, Michelangelo și Leonardo Da Vinci.

Vacanța a venit în viața lor după două luni petrecute în zona Asiei, în calitate de concurenți ai emisiunii „Asia Express', care va fi difuzată din această toamnă. Înainte de pornirea în cursă, Elwira povestea: „Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd'.

Citește și: Flavia Mihășan arată incredibil la 3 luni de la a doua naștere

Foto: Instagram Elwira Petre

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete