Elwira și Mihai Petre, poze inedite la aniversarea nunții lor

Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai charismatice cupluri din showbizul românesc. De curând, cei doi au sărbătorit 13 ani de la nuntă printr-un moment tare simpatic.

Dansatori profesioniști la bază, Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în sala de repetiții și au ajuns în punctul în care au, împreună, propria școală de dans.

Au  intrat în atenția publicului odată cu apariția lui Mihai Petre în juriul emisiunii „Dansez pentru tine', ulterior pendulând între juriile emisiunilor de divertisment de la Pro Tv și Antena 1.

Și Elwira Petre a avut apariții sporadice în cadrul emisiunilor TV, însă din toamnă vom avea ocazia să o vedem în toată splendoarea ei în cadrul emisiunii „Asia Express'.

Până la lună și înapoi

De curând, cei doi au sărbătorit 13 ani de la căsătorie. O cifră în jurul căreia se învârt multe superstiții, însă care celor doi le-a adus multe bucurii. În cei 13 ani împreună, cei doi au „crescut' unul lângă celălalt, profesional, în competițiile sportive, apoi au pus bazele propriului business.

Însă de departe cele mai mari realizări sunt cele două fetițe, Catinca și Ariana. Catinca are 8 ani, iar Ariana, 3 ani.

Cei patru au mers împreună în locul unde Mihai și Elwira s-au căsătorit și s-au pozat împreună, refăcând una dintre pozele de la nunta de acum 13 ani. Elwira a postat cele două imagini, alături de mesajul „acum și în urmă cu 13 ani. #loveyoutothemoonandback'.

Ce au putut constata fanii și se poate constata cu ochiul liber este că, în ciuda anilor care au trecut peste ei, cei doi sunt neschimbați.

Cu mai mult timp în urmă, în cadrul emisiunii „Love is fun but complicated', Mihai Petre a dezvăluit că ceea ce l-a atras la soția lui a fost caracterul său moral și faptul că împărțeau principii de viață comune. Și, bineînțeles, chimia puternică dintre ei, care se observă cu ochiul liber.

Citește și: Adela Popescu, dispută cu Radu Vâlcan

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete