Ce cumpărături nu trebuie să ratezi în Rhodos!

Ce cumpărături nu trebuie să ratezi în Rhodos!

Rhodos_Shopping

Dacă nu ai aflat, îţi spunem că Rhodos, cea mai mare insulă a grupului Dodecanez, îți oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber! Dar după o zi de plajă sau vizite prin muzee, o sesiune de shopping este mai mult decât binevenită, nu? Iată unde să faci cumpărături de calitate pe insulă!

Amplasat chiar lângă unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice de pe insulă, Palatul Marilor Maeştri, magazinul de antichități Kalogirou Art, de pe strada Panetiou nr. 30, este o operă de artă în sine, cu podelele lui din mozaic și grădinile suspendate care îl încadrează.

De la obiecte decorative de mici dimensiuni până la covoare şi piese de mobilier, oferta este mai mult decât încântătoare. Iar dacă un covor atârnă prea greu la bagaje, la o ramă de fotografie lucrată manual sau la un set de bijuterii din onyx chiar nu poți renunța!

Îți vei îmbogăți cu siguranță colecția personală de bijuterii după o vizită la faimosul magazin Alexandra Gold, situat pe strada Sokratous nr. 18.

Bijuteriile splendide lucrate manual te vor încânta cu siguranță! Dar aurul nu este singurul material prețios folosit: cerceii, inelele și colierele care combină platina cu argintul te vor ispiti la fel de mult.

Cosmetice şi produse alimentare Bio

 

Rhodos este renumită pentru produsele de îngrijire corporală din ingrediente naturale precum uleiul de măsline sau mierea.

În magazinul Green Shop, localizat în strada Sokratous nr. 143, vei găsi uleiuri de corp, creme șampoane și săpunuri bio pe care trebuie să le încerci! Mai mult decât atât, acestea sunt ambalate atât de frumos, că le poți lua ca suvenire tuturor prietenelor!

Poți pierde chiar și o zi întreagă în Rhodos Shopping Center, situat pe Bulevardul Rider nr. 1.

În intervalul orar 09.00 – 18.00, indiferent de ziua săptămânii, vei avea parte aici de o adevărată excursie prin sutele de magazine.

O mare varietate de accesorii, haine în trend, obiecte decorative cu preţuri convenabile – toate îţi fac cu ochiul. Hainele au semnături celebre şi te provoacă să-ţi reînnoieşti garderoba.

Din Rhodos, poți ajunge chiar și pe malul turcesc, în Marmaris, ca să faci shopping în bazarurile sale.

Autor: Cristina Nicolae – http://www.christiantour.ro/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber