Cum arată Cindy Crawford nemachiată, la 52 de ani

Cindy Crawford nemachiată

Cindy Crawford este una dintre figurile cele mai reprezentative ale unei generații de manechine din care au mai făcut parte Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Carla Bruni. Frumusețea ei naturală a fost dintotdeauna un atu, iar la 52 de ani face concurență, adesea neloială, multor tinere.

Citește și Cindy Crawford a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Richard Gere

Cum arată Cindy Crawford nemachiată

Conform www.aufeminin.fr, Cindy Crawford s-a pozat adesea fără machiaj, fie dimineața imediat ce s-a trezit (acel moment în care poți aprecia frumusețea unei femei la adevărata valoare), fie alături de fiica sa, Kaia, cu care întreprinde diverse activități casnice, precum gătitul. Recent, Cindy a postat pe Instagram o poză de la sala de sport. Evident, fără machiaj.

Un selfie foarte apreciat de toți, așa cum o demonstrează comentariile: “magnifică”, “splendidă”, “ești uimitoare”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Morning light

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Așa mamă, așa fiică

Se pare că fiica celebrului fotomodel, Kaia, va urma același drum ca mama sa. La 17 ani, Kaia este obișnuită cu podiumurile de modă ale marilor case de modă. Kaia este imaginea Chanel, Fendi, Marc Jacobs, Burberry sau Prada. Totuși, cu 3 ani în urmă, Cindy mărturisea într-un interviu că se teme serios pentru parcursul profesional pe care-l va adopta Kaia: “În zilele noastre, manechinele sunt obligate să fie atât de slabe, încât mă tem la modul cel mai serios pentru fata mea, cu atât mai mult cu cât eu nu am fost foarte slabă. Și cred că ea mă moștenește“.

Citește și Cindy Crawford, secretul unei siluete perfecte la 52 de ani. Ce dietă urmează și care sunt trucurile care o ajută să se mențină în formă?

Asemeni mamei sale, adolescenta iubește selfie-urile în care apare nemachiată. O poză împreună cu mama sa, evident, ambele nemachiate, a făcut furori printre utilizatorii Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Reunited and it feels so good ❤️

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Sursa foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete